English


Meta Therapy (Dermatude)

Dermatude rimpelbehandeling (cosmetische facelift)Wat is Meta Therapy?


De nieuwste innovatie in de schoonheidsbranche
Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tension Activating Therapy. Een nieuwe methode voor huidverjonging, anti-aging, hydrateren en herstellen van de huid. Meta Therapy is de nieuwste behandeling voor huidverbetering met fantastische resultaten.

Voor wie is de Meta Therapy geschikt?


Deze nieuwe unieke behandeling is geschikt voor tal van huidtypen, zoals droge tot zeer droge huid, craquelé huid, rijpere huid, beschadigde huid door bijvoorbeeld (te) veel zon of zonnenbank, post-operatieve huid, rokershuid of verslapte huid.

Hoe werkt de Meta Therapy?
Met behulp van het Dermatude Meta-Ject FX 50 apparaat en het handstuk met ultra dunne naaldjes worden microperforaties in de huid gemaakt. Deze behandeling is overigens niet pijnlijk. De huid wil deze onzichtbare microperforaties direct repareren en gaat collageen en elastine produceren, dus het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. De huid wordt van binnenuit door celregeneratie hersteld, een volledig natuurlijk proces dat de huid helemaal zelf doet. Bovendien worden bij de behandeling de werkzame stoffen in de vorm van Subjectables in de huid gebracht, waarmee zeer specifieke en gerichte behandelingen uitgevoerd kunnen worden, afhankelijk van uw huidtype en doel van de behandeling. De subjectables ondersteunen de natuurlijke celregeneratie van de huid.

Meta Therapy kuurverband
Meta Therapy start in kuurverband van 4 wekelijkse behandelingen. Vervolgens wordt de kuur afgebouwd naar 1 behandeling per 2 weken gedurende 2 maanden. Vervolgens is 1 behandeling per 2 tot 3 maanden voldoende om de resultaat te behouden.

De Meta Therapy (dermatude) behandeling:
De behandelingen worden uitgevoerd met serums die Subjectables heten. Deze subjectables, met ieder hun eigen specifieke werking zoals voorheen beschreven, worden tijdens de behandeling met de micronaaldjes in de huid gebracht. Dus naast de regenererende werking van binnenuit door de huid zelf, brengt u van buitenaf werkzame stoffen in de huid. Een dubbele werking met fantastische resultaten.


Het resultaat na een Meta Therapy behandeling


Meta Therapy geeft dezelfde resultaten als de huidverbeteringsmethodes meso therapie, microdermabrasie, rollers en needling, maar dan samen gecombineerd in één techniek. Het grote voordeel van Meta Therapy is, dat er nauwelijks tot geen herstelperiode is, omdat de beschermende functie van de opperhuid niet aangetast wordt. Meta Therapy kan toegepast worden op het gehele gelaat, bepaalde gelaatszones en zelfs heel gericht op individuele rimpels.

Rimpelbehandeling met de Meta Therapy methode


Naast de behandeling van het gehele gelaat, hals of decolleté, kunnen met speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden. Elke afzonderlijke rimpel kan behandeld worden. De huid vult zelf de rimpel van binnenuit op en de rimpels worden vlakker met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er worden geen injecties uitgevoerd en geen fillers ingespoten. Het is de huid zelf die de rimpel van binnenuit opvult. Een puur natuurlijk proces.

Erkend Meta Therapy specialiste


Meta Therapy mag uitsluitend uitgevoerd worden door erkende Meta Therapy specialisten die de speciale scholing gevolgd hebben bij het hoofdkantoor van Dermatude. BeauDermo is door Dermatude erkend en officieel gecertificeerd tot Meta Therapie Specialist. Voor u de garantie dat de behandeling volgens de geldende richtlijnen wordt uitgevoerd voor optimaal resultaat.
 
 

Prijzen per Meta Therapy (Dermatude) behandeling

Gezichtsbehandeling 120,00
Gezichtsbehandeling + rimpelbehandeling 150,00
Gezichtsbehandeling + hals/decolleté 177,00
Gezichtsbehandeling + rimpel + hals/decolleté 207,00
Voor specifieke vragen neem contact op
 
Dermatude cosmetische facelift
Beaudermo
Google Plus Beaudermo
Twitter Beaudermo
Youtube Beaudermo
Bij ons kunt u pinnen
Openingstijden
Maandag 9.15 - 17.00 uur
Dinsdag 9.15 - 17.00 uur
Woensdag 9.15 - 21.00 uur
Donderdag 9.15 - 17.00 uur
Vrijdag 9.15 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 13.30 uur
Zondag Gesloten
Adresgegevens
Laagveen 16
2544 RZ De Haag
Telefoon: 070-3080100
E-mail: info@beaudermo.nl
Naar de webshop
Aangesloten bij Anbos
Aangesloten bij de Huidspecialist