English


Huidverzorgende minerale make-up

DecoDerm minerale make-upDecoderm geeft al ruim 20 jaar antwoord op de vragen van de vrouwen en vindt nu zichzelf opnieuw uit door een nieuwe schoonheidsdimensie te onthullen: na huidverzorging en haarverzorging komt MAKE-UP VERZORGING.
Ware schoonheid is zoveel meer dan alleen maar de uiterlijke verzorging. Daarom transformeert DECODERM MAKE-UP I CARE make-up naar de laatste stap van de behandeling. Make-up is een integraal onderdeel van de schoonheids reis van iedere vrouw, die begint in de salon en eindigt bij de u thuis. Dit dankzij de producten met een hoge verdraagzaamheid en bewezen effectiviteit.
DECODERM MAKE-UP I CARE is een complete lijn van geteste producten die parabeen- en parfumvrij zijn om het risico van allergieën te minimaliseren. Rijk aan actieve ingrediënten in funcionele concentraties om de huid te verzorgen, door deze een behandelende werking aan te bieden. Een goede make-up is de finishing touch van de presentatie. Voor een professionele make-up die zijn beloften waarmaakt.

Bekijk en bestel de minerale make-up van Decoderm op onze webshop

Priori minerale make-up


De Priori CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals zorgen voor een gave make-upbasis en het optimaal verdoezelen van ongelijkmatigheden op de huid. Het CoffeeBerry® extract heeft een huidoplichtende anti-aging werking, die uw huid er iedere dag jonger uit laat zien. Deze 100% natuurlijke minerale foundations staan garant voor de ultieme combinatie van een perfect gave en ademende make-upbasis en… opvallende huidverbetering!

Bekijk en bestel de minerale make-up van Priori op onze webshop


Adresgegevens
Laagveen 16
2544 RZ De Haag
Telefoon: 070-3080100
E-mail: info@beaudermo.nl
Youtube Beaudermo
Openingstijden
Maandag 9.15 - 17.00 uur
Dinsdag 9.15 - 17.00 uur
Woensdag 9.15 - 21.00 uur
Donderdag 9.15 - 17.00 uur
Vrijdag 9.15 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 13.30 uur
Zondag Gesloten