English


Mesotherapie rimpelbehandeling

Wat is Mesotherapie?


Ecuri Cosmetics heeft als enige een meso-gun die in staat is om gecrosslinked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat. De Ecuri meso-gun is uitgerust met een intelligent systeem dat zelf bepaalt hoeveel hyaluronzuur wordt ingebracht. Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Groot voordeel is ook dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is.

Voor wie is de Mesotherapie behandeling geschikt?


Voor mensen die zich storen aan een aantal specifieke rimpels op bovenlip, rond de mond, op de wangen of het decolleté. De Ecuri Mesotherapie is dan dé oplossing. In een korte behandeling ziet u de rimpels verdwijnen en het resultaat houdt gemiddeld 1 jaar aan.

Rimpels gladmaken met Ecuri Mesotherapie


Vroeg of laat zijn ze er, die vervelende rimpels en lijntjes in de huid. Iedere vrouw stoort zich er aan. Het geeft een oude look terwijl men zich zo helemaal niet voelt. Met Ecuri Mesotherapie is het eenvoudig te verhelpen. Bij een gewone meso-lift wordt met een naald opgelost hyaluronzuur in de huid gebracht. Het resultaat is vaak niet geweldig.
Daarom doen wij het anders!


De Mesotherapie behandeling:


Ecuri Mesotherapie laat rimpels echt verdwijnen en is de enige meso-technologie waarmee gecrosslinked hyaluronzuur in de huid kan worden gebracht. Met de Ecuri mesolift ziet u na een behandeling al een enorm resultaat. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig.
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die rimpels direct opvult. Crosslinked hyaluronzuur is een veilig, tijdelijk vulmiddel dat de huid à la minuut gladder en strakker maakt. Met een flinterdunne naald wordt een hyaluronzuur & vitaminepreparaat net onder de opperhuid ingebracht. Ecuri Mesotherapie vult het natuurlijk hyaluronzuur weer aan dat in de loop der jaren verloren is gegaan.


Unieke Mesotherapie methode, verbluffend resultaat!


Lijntjes om de bovenlip, rond de mond, op de wangen en op het decolleté kunnen in één behandeling voor het blote oog nagnoeg verdwijnen.

Prijzen per Mesotherapie rimpelbehandeling

Eerste MesoTherapie rimpelbehandeling 255,00
Vervolg behandeling binnen 1 jaar 178,00
Voor specifieke vragen over de MesoTherapie neem vrijblijvend contact op.

Fijne lijntjes en rimpels opvullen met gecrosslinked hyaluronzuur

Mesotherapie rimpelbehandeling
Adresgegevens
Laagveen 16
2544 RZ De Haag
Telefoon: 070-3080100
E-mail: info@beaudermo.nl
Youtube Beaudermo
Openingstijden
Maandag 9.15 - 17.00 uur
Dinsdag 9.15 - 17.00 uur
Woensdag 9.15 - 21.00 uur
Donderdag 9.15 - 17.00 uur
Vrijdag 9.15 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 13.30 uur
Zondag Gesloten