English


Disclaimer


Toepassing


Het onderstaande is van toepassing op de website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Copyrights


Op alle door Beaudermo verstrekte informatie, de vormgeving van de website en op de website aanwezige voorzieningen is copyright van toepassing uitgezondert van die zaken waarbij uitdrukkelijk is vermeld dat het copyright bij een ander berust.

Gegevens op de website


Een bezoeker van Beaudermo mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in Beaudermo.nl opgeslagen informatie zonder toestemming van Beaudermo via een openbaar of een eigen netwerk openbaar maken of verveelvoudigen.

Informatie op deze website


De informatie op deze website is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies.
Hoewel bij de samenstelling van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is.
Beaudermo erkent dan ook geen aansprakelijkheid voor hetgeen op deze website is vermeld noch voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.
Daarnaast is Beaudermo niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.


Acne
Beaudermo
Google Plus Beaudermo
Twitter Beaudermo
Youtube Beaudermo
Bij ons kunt u pinnen
Openingstijden
Maandag 9.15 - 17.00 uur
Dinsdag 9.15 - 17.00 uur
Woensdag 9.15 - 21.00 uur
Donderdag 9.15 - 17.00 uur
Vrijdag 9.15 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 13.30 uur
Zondag Gesloten
Adresgegevens
Laagveen 16
2544 RZ De Haag
Telefoon: 070-3080100
E-mail: info@beaudermo.nl
Naar de webshop
Aangesloten bij Anbos
Aangesloten bij de Huidspecialist