English


Botox en filler behandelingen

Algemene informatie over injectable fillers en BotoxiCosmetische behandelingen vormen een onderdeel van de Cosmetische Geneeskunde. Het zijn behandelingen die gericht zijn op huidverbetering en huidverjonging met als doel om u een goed gevoel en fris uiterlijk te geven. Als voorbeeld van dit soort behandelingen zijn rimpelbehandelingen middels het gebruik van injectables (fillers en Botox). Hierbij worden alleen veilige afbreekbare fillers gebruikt, omdat permanente producten in de huid voor problemen kunnen zorgen.

Wij kunnen u deze veilige hoogkwalitatieve  producten voor aantrekkelijke tarieven aanbieden. De producten worden op zorgvuldige wijze door Raymond de Zeeuw een ervaren cosmetisch arts (lid van de NVCG: Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde) toegediend. U kunt derhalve vertrouwen op de kwaliteit van de behandelingen.

De behandeling van rimpels en plooien is een beslissing die u zelf maakt. De behandelend arts kan u daarbij adviseren welke behandeling voor u het meeste resultaat oplevert. Het gehele gelaat zal worden bekeken, zoals de vorm, de huid, de volheid en het evenwicht in de veroudering tussen de verschillende delen van het gezicht.

Voorafgaand aan de behandeling wordt gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een (injectables) behandeling, worden de probleemgebieden in kaart gebracht en krijgt u een persoonlijk advies. Aansluitend kunt u zich eventueel direct laten behandelen.

Dr. De Zeeuw is de navolgende dagen bij Beaudermo aanwezig:
Dinsdag 1 juni 2021 van 10.00 tot 13.00
Dinsdag 13 juli 2021 van 10.00 tot 13.00
Dinsdag 5 oktober 2021 van 10.00 tot 13.00
Dinsdag 16 november 2021 van 10.00 tot 13.00
Dinsdag 24 december 20121 van 10.00 tot 13.00

Injectable behandelingen met fillersBehandeling van rimpels en plooien met injectables


De behandeling van rimpels en plooien is een beslissing die u zelf maakt. De behandelend arts kan u daarbij adviseren welke behandeling voor u het meeste resultaat oplevert. Het gehele gelaat zal worden bekeken, zoals de vorm, de huid, de volheid en het evenwicht in de veroudering tussen de verschillende delen van het gezicht.
Voorafgaand aan de behandeling krijgt u vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek met de behandelend cosmetisch arts. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een (injectable) behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk advies. Aansluitend kunt u zich eventueel direct laten behandelen.

Rimpel- en plooienvorming


Als we ouder worden verandert de huid. De huid wordt slapper, gaat rimpels en plooien vertonen en er kunnen onregelmatigheden ontstaan. Enerzijds wordt de veroudering van de huid genetisch bepaald en is vaak onvermijdelijk. Aan deze interne veroudering kunnen we helaas weinig doen. Adviezen als een evenwichtige voeding, vitamines, goede bloeddoorstroming en een goede huidverzorging kunnen daarbij helpen. De veroudering van buitenaf wordt enerzijds door de levenswijze bepaald zoals constante stress, onjuiste voeding, alcohol en sigaretten. Anderzijds veroudert de huid ook snel door de factor zonlicht. Een natuurlijke methode om deze rimpels en plooien te corrigeren is de behandeling door middel van injectables, zoals met Stylage en Juvéderm.

De filler behandeling


Duur van de behandeling ongeveer 15-30 minuten. Na de behandeling ziet u direct resultaat. Het wordt wel aanbevolen overmatige blootstelling aan zon/UV straling te vermijden gedurende één week na de behandeling. Na vier weken komt u terug voor de vervolgafspraak.

Bijwerkingen na een filler behandeling


Direct na de behandeling kan er sprake zijn van enige roodheid, zwelling en ontstaat er soms een blauw plekje. Deze effecten zullen na 1-2 dagen weer zijn weggetrokken. Stylage en Juvéderm worden uiteindelijk geheel door het lichaam verwerkt. Het zijn volkomen veilige vulmiddelen en kunnen geen allergische reacties geven.

Soorten fillers

Botox behandelingenDe werking van Botox


Injecties met Botox (Botuline Toxine A) worden gebruikt om de kracht van spiertjes in de huid te verminderen. Rimpels rond de ogen ("kraaienpootjes") op het voorhoofd en de zogenaamde "fronsrimpel" zijn zeer geschikt om met Botox te behandelen. Doordat de mimische spieren minder krachtig worden, verstrijken de rimpels vanzelf.

De Botox behandeling


Vooraf hoeft u geen speciale maatregelen te treffen. De Botox zal rechtstreeks in de kleine spiertjes onder de huid worden gespoten, waardoor de spier verslapt en er minder rimpels in de huid getrokken kunnen worden. Het effect uit zich na enkele dagen en houdt ongeveer 3 tot 6 maanden aan. Herhaalde inspuitingen zijn nodig voor een langdurig resultaat.

Na de Botox behandeling


Als u de behandeling heeft ondergaan mag u alles doen wat u voor uw behandeling ook deed.

Mogelijke bijwerkingen na een Botox behandeling


In de eerste periode kan de huid wat gezwollen zijn. Deze zwelling trekt gewoonlijk binnen een uur geleidelijk weg. Een enkele maal komt allergie voor Botox voor. Indien dit het geval is kan er uiteraard niet meer behandeld worden.
Indien Botox niet door een ervaren arts wordt aangebracht bestaat het risico dat er een hangend bovenooglid ontstaat. Dit herstelt evenwel volledig binnen 4 maanden.
In geval van een zwangerschap wordt er niet met Botox behandeld.

Juvéderm

Wat is Juvéderm ?
Juvéderm is eveneens een assortiment fillers voor het gelaat waarmee de tekenen voor van huidveroudering zachtjes worden weggewerkt en die uw bestaande kwaliteiten subtiel benadrukt. De fillers van Juvéderm hebben als belangrijkste bestanddeel hyaluronzuur in gelvorm. Deze gels worden met een uiterst dun naaldje onder de huid gespoten. Het ingespoten hyaluronzuur trekt vocht aan wat niet alleen resulteert in een goed gehydrateerde huid, maar ook extra volume.

Deze nieuwe generatie fillers van Juvéderm zijn speciaal ontwikkeld waardoor deze zachte gelformules specifieke problemen kunnen aanpakken. Het resultaat is daarmee natuurlijk. De formule lijkt op de natuurlijke vorm van hyaluronzuur die in de huid voorkomt, waardoor het effect tot wel 14 maanden kan aanhouden.

Juvéderm behandelingen
De behandeling met Juvederm verloopt niet anders dan behandeling met andere fillers (Stylage bijvoorbeeld). Juvéderm wordt met een dun naaldje in de huid geinjecteerd. Het geeft tijdens het inspuiten een licht branderig gevoel dat meteen weer verdwijnt. Juvéderm is, zoals eerder gezegd, speciaal ontwikkeld als zachter alternatief voor fillers. De gelvorm kan eenvoudig worden geïnjecteerd en zorgt voor een langer aanhoudend, natuurlijk resultaat. Dit heeft te maken met de speciale samenstelling, met zogenaamde VYCROSS technologie  (korte hyaluronzuurketens zijn gekoppeld aan lange ketens), waarbij deze betere koppeling van hyaluronzuur ervoor zorgt dat het langer in de huid blijft en daarmee ook het effect van de rimpelbehandeling verlengt.
De Juvéderm lijn is verrijkt met Lidocaine, wat een verdovende werking heeft. Hierdoor verloopt de rimpelbehandeling voor u zo comfortabel mogelijk.

Juvéderm behandelgebieden
Er zijn een aantal varianten opgenomen in het assortiment, elk inspelend op een proces van huidveroudering.

Juvéderm Voluma met lidocaine
De Juvéderm Voluma met lidocaine is een filler die kan worden ingezet om het volume in het gezicht terug te brengen. Het is mogelijk om volume terug te brengen in de wangen en tevens een gladdere huid te krijgen. Ook is Juvéderm Voluma zeer geschikt om de vorm van het gezicht terug te verbeteren, door volume in de wangen, jukbeenderen en kin te herstellen. Hierdoor wordt de vorm van het gezicht zachter, wat resulteert in een jeugdige uitstraling.

Juvéderm Volift
Juvéderm Volift kan worden toegepast om fijne lijntjes te vervagen, daarmee uitermate geschikt om rokerslijntjes boven de mond te vervagen. Daarnaast kan ook de lipcontour worden neergezet middels deze filler en de lijnen die lopen van de neus naar de mond worden verzacht.

Juvéderm Volbella
De Juvéderm Volbella is speciaal ontwikkeld om volume terug te brengen in de lippen en gebied rond de mond. De gel wordt met een uiterst dun naaldje in de huid gespoten, wat zorgt voor een natuurlijk en egaal resultaat.

Resultaten met Juvéderm
De resultaten van een behandeling met Juvéderm zijn direct zichtbaar. U ziet meteen dat het behandelde gebied gladder is of de lippen voller zijn. De huid kan direct na de behandeling een beetje gezwollen zijn. Dit neemt geleidelijk af en is na één tot twee dagen verdwenen. Meteen na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten hervatten. U profiteert ongeveer een jaar van het effect van de behandeling. Juvéderm wordt volledig door het lichaam afgebroken. Om het effect van de behandeling te behouden, kunt u deze zonder problemen na een jaar herhalen.
Prijzen per behandeling
Juvederm Volbella 1,0 ml met lidocaine 399,00
Juvederm Volift 1,0 ml met lidocaine 399,00
Juvederm Voluma 1,0 ml met lidocaine 399,00

Stylage

Wat is Stylage?
Stylage bestaat uit een combinatie van cross-linked hyaluronzuur en een anti-oxidant (genaamd Mannitol). Deze combinatie zorgt ervoor dat de filler er natuurlijk uitziet. Mannitol, dat van nature voorkomt in fruit en groenten, vermindert de negatieve effecten van vrije radicalen die vrij komen bij de behandeling. Daarmee heb je minder kans op blauwe plekken en zwellingen na de behandeling en is je huid beschermt tegen afbraak van de filler.

Stylage behandelingen
De behandeling met Stylage verloopt niet anders dan behandeling met andere fillers (Juvéderm bijvoorbeeld). Stylage wordt met een dun naaldje in de huid geïnjecteerd. Stylage kan net als andere fillers worden ingezet om een zogenaamde liquid facelift mee te doen. Het verouderingsproces, waarbij er sprake is van volumeverlies kan worden gecorrigeerd met een dikkere vorm van hyaluronzuur, bijvoorbeeld Stylage XL. De Stylage wordt ingebracht middels een canule in de diepere lederhuid, bijvoorbeeld in de jukbeenderen en wangen, zodat er een wanglift plaatsvindt. Het gezicht ziet er daarmee jonger uit, hamsterwangen nemen af en wallen worden minder zichtbaar. Het voordeel van Stylage inbrengen middels een canule is dat er minder injectieplaatsen nodig zijn.

Stylage Special Lips

Voor het opvullen van kleine oppervlakkige rimpels rond de mond, het aanzetten van de contouren van de lip en het volume vergroten van de lippen.

Stylage S
Voor het opvullen van fijne en oppervlakkige rimpels, zoals kraaienpootjes, tegengaan van donkere kringen onder de ogen, volume geven aan lippen.
Het effect is gemiddeld 9 maanden merkbaar.

Stylage M

Voor het opvullen van middel tot diepe rimpels zoals bijvoorbeeld de mondneusplooi (ook wel nasolabiale plooi genoemd)
Het effect is gemiddeld 12 maanden merkbaar.

Stylage L
Voor het opvullen van diepe tot zeer diepe rimpels zoals bijvoorbeeld de plooien tussen de wangen en neus en rimpels bij de mondhoeken en de ruggen van de hand
Het effect is gemiddeld 12 maanden merkbaar.

Stylage XL

Liften door meer volume, toevoegen van volume aan jukbeenderen, behandelen van de gezichtscontour, behandelen van holle slapen.
Het effect is meer dan 12 maanden merkbaar.

Stylage behandelgebieden
De behandelgebieden van Stylage zijn dus vrijwel het gehele gezicht: wangen en jukbeenderen, slapen, ogen, onderkaak, neus-lipplooi, kin en lippen. Afhankelijk van het behandelgebied en de mate van volumeverlies kiest uw cosmetisch arts de juiste dikte Stylage.

Resultaten met Stylage
Het resultaat van de behandeling met Stylage is direct na de behandeling zichtbaar en blijft ongeveer negen tot twaalf maanden zichtbaar. Voor de lippen is de duur van de behandeling korter, ongeveer een half jaar.
Prijzen per behandeling
Stylage S 0,8 ml 325,00
Stylage M 1,0 ml met lidocaine 450,00
Stylage L 1,0 ml 325,00
Stylage XL 1,0 ml 450,00
Stylage Lips 0,8 ml met lidocaine 325,00

Botox bij overmatig transpirerenErnstig transpireren onder de oksels, van de handen en voeten wordt ook met Botox behandeld. Na de behandeling door middel van injecties is de transpiratie gedurende zes tot negen maanden met 80 tot 90% verminderd.

Prijzen per behandeling

Oksels hyperhidrosis 50U 325,00
Oksels hyperhidrosis 100U 450,00
Handen hyperhidrosis 50U 325,00
Handen hyperhidrosis 100U 450,00
Voeten hyperhidrosis 50U 325,00
Voeten hyperhidrosis 100U 450,00

Prijzen per Botox behandeling

Frons zone 160,00
Voorhoofd zone 160,00
Kraaienpootjes zone 160,00
Combinatie van 2 zones 299,00
3 zones 399,00
Filler behandeling
Adresgegevens
Laagveen 16
2544 RZ De Haag
Telefoon: 070-3080100
E-mail: info@beaudermo.nl
Youtube Beaudermo
Openingstijden
Maandag 9.15 - 17.00 uur
Dinsdag 9.15 - 17.00 uur
Woensdag 9.15 - 21.00 uur
Donderdag 9.15 - 17.00 uur
Vrijdag 9.15 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 13.30 uur
Zondag Gesloten