Producten om pigmentvlekken te behandelen zie onze webwinkel.
English


Pigmentvlekken behandelen


Algemene informatie over pigment behandelingen:Wij bieden u diverse behandelingen voor pigmentvlekken. Na een huidanalyse stellen we een behandelplan voor u op welke behandeling voor u het meest geschikt is en waarmee u het beste resultaat bereikt.

Het resultaat na een pigment laserbehandeling:


Direct na de behandeling ogen de vlekken donkerder doordat het pigment is losgekomen. De huid rondom de behandelde vlekken vertoont een milde roodheid. Onder invloed van celvernieuwing ontstaat korstvorming waarna binnen 10-14 dagen of zelfs eerder de korstjes verdwijnen waarbij het losgekomen pigment van de huid wordt afgevoerd. Gedurende de herstelperiode gebruikt u de eerste 3 dagen een vitamine A/D gel en houdt u de huid zoveel mogelijk droog waarmee u het herstel bevordert. Korstjes mogen eventueel worden gecamoufleerd met een minerale poeder. Nadat de korstjes zijn verdwenen toont de huid nog wat lichtroze en is de huid kwetsbaar voor de zon. U dient dan ook de huid een aantal weken na de behandeling met een sunblock te beschermen.

Prijzen laserbehandeling kleine pigmentvlekken (tot circa 0,5 cm²)

t/m 5 pigmentvlekken 61,00
6 t/m 10 pigmentvlekken 102,50
11 t/m 20 pigmentvlekken 127,50
21 t/m 40 pigmentvlekken 152,50
41 t/m 80 pigmentvlekken 178,00
81 t/m 160 pigmentvlekken 203,50
161 t/m 200 pigmentvlekken 229,00

Prijzen laserbehandeling grote pigmentvlekken

Pigmentvlekken tot circa 10 cm² 102,00
Pigmentvlekken groter dan 10 cm² neem contact op

Prijzen pigment Microdermabrasie behandeling

Gehele gezicht 86,50
Gehele gezicht en hals 107,00
Onderste helft gezicht (geen voorhoofd) 66,00

Pigment laserbehandelingVoor wie is de pigment laserbehandeling geschikt:


Voor de huid welke vlakke niet verheven lichtbruine of donkerbruine pigmentvlekken vertoont op gelaat, decolleté of handen zoals ouderdomsvlekken of hyperpigmentatie door de zon.


De pigment laserbehandeling:


Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut worden verwijderd met de Ecuri Q-Med+ Laser . De KTP 532nm fractional lens vergruist de storende vlekken vaak in één keer in een korte behandeling van enkele minuten.  De vlekken worden in 5 tot 10 dagen door uw eigen huid afgestoten. Na twee weken ziet de huid er volledig normaal uit alsof er nooit pigmentvlekken hebben gezeten.
De Ecuri Q-Med+ Laser is niet schadelijk voor de huid en laten geen littekens achter.
Ideaal voor duidelijk aanwezige pigmentvlekken op de handen en in het gezicht.
Pigmentvlekken laseren

Pigment Microdermabrasie behandelingVoor wie is de Microdermabrasie behandeling geschikt:


Een microdermabrasiebehandeling met als doel het pigment of de huidskleur te egaliseren is geschikt voor de blanke of zeer lichtgetinte drogere en dunnere huid met een vlekkerige huid.  Voor de gemengde tot vette huid en de donkere huid met verschillende huidtonen adviseren wij voor het verwijderen van pigment of het egaliseren van de huidskleur een glycolpeeling of botanical peeling.

De pigment behandeling:


Door middel van een speciale vacuüm techniek raken microkristallen de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. Nieuwe en jonge huidcellen komen daardoor aan het oppervlak. Een microdermabasie behandeling is geschikt voor de huid welke een algemeen beeld van hyperpigmentatie vertoont waardoor de huidteint niet egaal meer is. Na een startkuur van 3 wekelijkse behandelingen kunt u zien hoe snel de huid op de behandeling reageert. Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.
Tijdens de gehele kuur en 4 weken na de laatste behandeling gebruikt u een sunblock.

Resultaat na de Microdermabrasie pigment behandeling:


Direct na de behandeling kan een licht prikkelend gevoel van de huid ontstaan en een mogelijk optreden van een lichte verkleuring (roze tot mildrood) van de huid die uiterlijk na 72 uur verdwijnt, maar meestal binnen 24 uur. Roodheid mag eventueel worden gecamoufleerd met een minerale poeder. De eerste 48 uur na de behandeling adviseren wij het vermijden van UV-stralen, warmtebehandelingen en zwemmen. Ook mogen binnen 5 dagen geen huidverzorgingsproducten met fruitzuren worden gebruikt.
Gedurende de eerste 10-14 dagen kan men een schilfering van de huid ervaren waarbij het pigment door de celvernieuwing wordt afgevoerd.  Daarnaast ervaart men een onmiddellijke verjonging van de huidstructuur, verbetering van de huidtint en lifting van de huid.

Adresgegevens
Laagveen 16
2544 RZ De Haag
Telefoon: 070-3080100
E-mail: info@beaudermo.nl
Youtube Beaudermo
Openingstijden
Maandag 9.15 - 17.00 uur
Dinsdag 9.15 - 17.00 uur
Woensdag 9.15 - 21.00 uur
Donderdag 9.15 - 17.00 uur
Vrijdag 9.15 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 13.30 uur
Zondag Gesloten