English


Onze producten

Alexandre Fabelle
Dankzij een bijzonder hoog technologisch niveau, voert Alexandre Fabelle voortdurend fytokosmetologische vernieuwingen in. Door actieve bestanddelen van planten af te zonderen en te stabiliseren wist Alexandre Fabelle een volledige gamma doeltreffende, verzorgende producten voor gezicht en lichaam uit te werken. Alexandre Fabelle lost huidproblemen op zoals een overgevoelige huid, couperose en pigmentvlekken.

Direct producten van Alexandre Fabelle bestellen?

Lanèche presenteert haar huidverzorgings- en behandelingprogramma met als titel Beauty Innovations. De producten zijn gebaseerd op het uitgangspunt dat het niet voldoende is om de huid alleen maar te voeden. Bij de Lanèche huidverzorgingsproducten wordt, naast het toedienen van uitgebalanceerde werkstoffen, de huid ook aangespoord om zelf te werken aan herstel en vernieuwing. De huid wordt actief en fit, krijgt een betere structuur en het verouderingsproces wordt vertraagd door een sterke huidconditie.

Direct producten van Lanèche bestellen?
In 2005 begon PRIORI's missie met producten die speciaal ontwikkeld waren voor de skincare elite en die alleen verkrijgbaar waren bij een selecte groep van dermatologen, medische en luxe spa's die op zoek waren naar de meest geavanceerde oplossingen voor hun patiënten of cliënten. Vandaag de dag is de status van het merk veranderd, de lijn uitgebreid en de producten, nog altijd gebaseerd op de speciale technologie, toegankelijk gemaakt voor iedereen en voor salon en thuisgebruik.

Het team van toegewijde wetenschappers en formulespecialisten hebben samen meer dan 100 jaar ervaring en hebben enkele van de meest baanbrekende technieken uit de beauty business ontwikkeld, zoals: AHA, LED maskers, Idebenone, DNA Repair Enzymen en, re-cent, Tetra met vier niveaus van bescherming tegen omgevingsfactoren. We hebben enkele van de meest geavanceerde en klinisch bewezen skincare oplossingen uit de beauty business ontwikkeld. PRIORI is meer dan skincare, het is skin science!
Sinds 2007 gebruiken skinprofessionals Laviesage voedingssupplementen (nutricosmetics) als ondersteuning voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitamines, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Direct producten van Laviesage bestellen?
In samenwerking met de grootste producent van Tea Tree olie in Australië heeft Courtin in 1995 een speciale antiseptische huid- en voetverzorgingslijn op de markt gebracht. De uiteenlopende producten maakt de Courtin lijn perfect voor salon behandelingen en dagelijkse huidverzorging.
De Tea Tree producten zijn erg succesvol in het behandelen van verschillende huid- en voetproblemen. Medisch onderzoek en praktijk gebruik hebben bewezen dat de effecten van Tea Tree olie wonderbaarlijk zijn en veel problemen kunnen genezen.

Direct producten van Courtin bestellen?
Alexandre Fabelle
Alexandre Fabelle


Onze producten


Onze producten

Adresgegevens
Laagveen 16
2544 RZ De Haag
Telefoon: 070-3080100
E-mail: info@beaudermo.nl
Youtube Beaudermo
Openingstijden
Maandag 9.15 - 17.00 uur
Dinsdag 9.15 - 17.00 uur
Woensdag 9.15 - 21.00 uur
Donderdag 9.15 - 17.00 uur
Vrijdag 9.15 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 13.30 uur
Zondag Gesloten