English


De merken waar we mee werken


Alexandre FabelleDankzij een bijzonder hoog technologisch niveau, voert Alexandre Fabelle
voortdurend fytokosmetologische vernieuwingen in. Door actieve bestanddelen van planten af te zonderen en te stabiliseren wist Alexandre Fabelle een volledige gamma doeltreffende, verzorgende producten voor gezicht en lichaam uit te werken. Alexandre Fabelle lost huidproblemen op zoals een overgevoelige huid, couperose en pigmentvlekken.

Direct producten van Alexandre Fabelle bestellen?


DIBI MILANODIBI is geheel toegewijd aan de cosmetische research en het continue ontwikkelen van nieuwe beauty technologieën. Hierdoor is DIBI de nummer één in Italie in de professionele beautybranche.  DIBI biedt bijzondere geschikte huidverzorgingsprojecten aan met hoge technologische inhoud. De DIBI METHODE is een op de toekomst gerichte strategie die wetenschappelijk uitblinkt om huidonvolkomenheden te bestrijden.

Producten van Dibi Milano alleen verkrijgbaar via de salon.


JPR MENJPR Men (by Lanèche) heeft zijn  huidverzorgings- en behandelprogramma
ontwikkeld zijn om de mannenhuid optimaal te voeden en te beschermen. Deze professionele producten worden door uw Lanèche Beauty Expert gebruikt bij de behandeling van de mannenhuid. Bovendien zijn de JPR Men producten verkrijgbaar voor dagelijks thuisgebruik, zodat u uw huid in optimale conditie kunt houden. De producten zijn onderling nauwgezet op elkaar afgestemd, ze vullen elkaar aan en versterken de werking van elkaar. Een uitgebalanceerd samenspel.

Direct producten van JPR Men bestellen?


Lanèche Beauty InnovationsLanèche presenteert haar huidverzorgings- en behandelingprogramma met als titel Beauty Innovations. De producten zijn gebaseerd op het uitgangspunt dat het niet voldoende is om de huid alleen maar te voeden. Bij de Lanèche huidverzorgingsproducten wordt, naast het toedienen van uitgebalanceerde werkstoffen, de huid ook aangespoord om zelf te werken aan herstel en vernieuwing. De huid wordt actief en fit, krijgt een betere structuur en het verouderingsproces wordt vertraagd door een sterke huidconditie.

Direct producten van Lanèche bestellen?


PRIORI®PRIORI® is wereldwijd leider op het gebied van innovatieve gepatenteerde anti-aging technologieën, die uitsluitend aan professionals geleverd worden. PRIORI® komt van het Latijnse woord “a priori” en betekent “van oorzaak tot effect”. De naam beschrijft precies de theorie voor de juiste behandeling tegen huidveroudering. Door de oorzaak aan te pakken kun je immers een veel beter resultaat behalen. Dat is dan ook precies de reden waarom PRIORI® uw PRIORITEIT is als het op huidverbetering aankomt.

Direct producten van Priori bestellen?


LavieSageNutricosmetics / Beautysupplementen
De term Nutricosmetics refereert aan nutritionele voedingssupplementen die de gezondheid van de huid kunnen onderhouden. We kunnen ze wellicht het beste benoemen als beautysupplementen. Ze kunnen de gezondheid van huid van binnenuit onderhouden. Vele vitaminen en mineralen zijn hiervoor beschikbaar.
U moet hierbij onder andere denken aan omega-3 vetten zoals EPA en DHA en anti-oxidanten, zoals Vitamine C en E. Er zijn nog veel meer vitamine en mineralen die voldoen aan een gezondheidsclaim m.b.t. onderhoud van een goede gezondheid van lichaam en huid.
LavieSage heeft een zeer volledig assortiment aan nutricosmetics / beautysupplementen die bij consequent gebruik een goede gezondheid van lichaam en huid kunnen onderhouden. Kijk op de productpagina’s voor de diverse producten die de gezondheid van lichaam en huid kunnen onderhouden.

Direct producten van LavieSage bestellen?


CourtinIn samenwerking met de grootste producent van Tea Tree olie in Australië heeft Courtin in 1995 een speciale antiseptische huid- en voetverzorgingslijn op de markt gebracht. De uiteenlopende producten maakt de Courtin lijn perfect voor salon behandelingen en dagelijkse huidverzorging.
De Tea Tree producten zijn erg succesvol in het behandelen van verschillende huid- en voetproblemen. Medisch onderzoek en praktijk gebruik hebben bewezen dat de effecten van Tea Tree olie wonderbaarlijk zijn en veel problemen kunnen genezen.

Direct producten van Courtin bestellen?


Decoderm minerale make-up/careDecoderm is de eerste make-up lijn die de beauty van iedere vrouw ontwerpt, de huid kent en deze beschermt. Het Italiaanse make-up merk Decoderm staat voor DecoratieveDermatologische Make-up op basis van mineralen.
Filosofie:
Decoderm geeft al ruim 20 jaar antwoord op de vragen van vrouwen en vindt nu zichzelf opnieuw uit door een nieuwe schoonheidsdimensie te onthullen: na huidverzorging en haarverzorging komt make-up verzorging.
Ware schoonheid is zoveel meer dan alleen maar de uiterlijke verzorging. Daarom transformeert Decoderm make-up/care make-up naar de laatste stap van de behandeling.
Make-up is een integraal onderdeel van de schoonheidsreis van iedere vrouw, die begint in de salon en eindigt bij u thuis. Dit dankzij de producten met een hoge verdraagzaamheid en bewezen effectiviteit.
Decoderm make-up/care is een complete lijn van geteste producten die parabeen- en parfumvrij zijn om het risico van allergieën te minimaliseren. Rijk aan actieve ingrediënten in functionele concentraties om de huid te verzorgen door deze een behandelende werking aan te bieden. Een goede make-up is de finishing touch van de presentatie. Voor een professionele make-up die zijn beloften waar kan maken.

Direct producten van Decoderm bestellen?

Alexandre Fabelle
Dibi Milano
JPR men
Laneche
Priori
Laviesage
Courtin
Decoderm make up i care
Priori Idebenone assortiment
Adresgegevens
Laagveen 16
2544 RZ De Haag
Telefoon: 070-3080100
E-mail: info@beaudermo.nl
Youtube Beaudermo
Openingstijden
Maandag 9.15 - 17.00 uur
Dinsdag 9.15 - 17.00 uur
Woensdag 9.15 - 21.00 uur
Donderdag 9.15 - 17.00 uur
Vrijdag 9.15 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 13.30 uur
Zondag Gesloten