Vetbultjes fibromen ouderdomsvlekken verwijderen Den Haag

Huidoneffenheden die veilig en zonder littekens verwijderd worden:

  • Fibromen (steelwratjes)
  • Ouderdomswratten
  • Verheven pigment
  • Vetknobbeltjes (talgcystes)
  • Acne littekens (zie Acne)
  • Andere verhevenheid/huiduitgroeisel

De behandeling van het verwijderen van huidoneffenheden:

De behandelingen zijn kort van duur en geven direct resultaat. In een enkel geval zijn meerdere
behandelingen nodig, afhankelijk van de hoeveelheid te behandelen gebieden. Uiteraard wordt er gewerkt met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid. Bovendien wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpmateriaal zodat de hygiëne gewaarborgd is.
De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt.

Het resultaat na het verwijderen van huidoneffenheden:

In het geval van (steel) wratjes, vetknobbeltjes e.d. wordt, nadat de naald zijn werking heeft gedaan een korstje gevormd. Het korstje valt na enige dagen af, de huid daaronder is glad en roze en verkleurt na verloop van tijd weer mooi bij. Het mooie is dat men direct resultaat ziet!

Behandeling van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

Voor pigmentvlekken en ouderdomsvlekken wordt het te behandelen gebied licht afgeschraapt met de naald. Daarna ontstaat een klein schaafwondje, dat een korstje vormt. Na enige tijd valt dit korstje eraf en is het vlekje verdwenen. De huid verkleurt daarna weer normaal bij. Om het resultaat te optimaliseren kunt u advies krijgen hoe thuis de behandeling te ondersteunen om vorming van nieuw pigment te voorkomen. Bij twijfel over een huidoneffenheid verwijzen wij u altijd door naar een arts.

Prijzen voor het verwijderen van huidoneffenheden

Steelwratjes, fibromen (maximaal 10) 56,00
Vetknobbeltjes, talgcystes (maximaal 5) 56,00
Ouderdomswratjes (maximaal 3) 48,50
Verheven pigmentvlekken, mol fibromen (max.3) 48,50
Verplichte nazorg producten voor thuis 9,20

Heeft u specifieke vragen?

Neem contact op

Vetbultjes helemaal weg zonder littekens!

★★★★★
Ben een aantal weken geleden bij je geweest voor een aantal vetbultjes op neus en wangen. Ik ben echt heel blij met het resultaat van jouw behandeling. De wondjes zijn zonder littekens genezen. Echt mooi!
- S,

fibromen littekenloos verwijderen

★★★★★
Na een paar maanden ca 80 fibromen of meer (staafwratjes groot en klein) onder mijn armen heb laten verwijderen kan ik melden dat nagenoeg alle fibromen littekenloos zijn verwijderd.
- J.M. uit Delft

Huidoneffenheden laten verwijderen

★★★★★
Ik heb huidoneffenheden (vetbultjes) bij Caroline van BeauDermo weg laten halen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Na een week was er bijna niets meer van te zien en na drie weken was het alsof er nooit een oneffenheid had gezeten. Caroline is deskundig, gezellig en sociaal. Ze stelt je op je gemak. Prima schoonheidsspecialist, een aanrader.
- Jan Hoogduijn

Huidoneffenheden weghalen

★★★★★
Ik had twee “storende” (want in gezicht) bultjes op m’n neus. Caroline heeft deze grondig en netjes weggehaald en meteen nog 2 andere plekjes meegenomen. Goede nazorg, het is mooi en snel genezen en ik ben erg blij met het resultaat. (PS, dit was bij andere schoonheidssalons niet gelukt)
- Cindy

Verwijderen fibromen (steelwratten)

★★★★★
Na veel te lang wachten (omdat ik het eng vond) heb ik onlangs een paar fibromen onder mijn armen laten verwijderen bij Beaudermo. Ik vond dat de behandeling vlot en prettig verliep. Het deed vrijwel geen pijn, er werd rustig en zorgvuldig gewerkt. Nadien totaal géén pijn gehad en de zeer kleine wondjes waren binnen twee dagen keurig genezen.
- TJ
Beoordeel Beaudermo