Tatoeage verwijderen Den Haag - BeauDermo

Weg met je tatoeage door laseren met yag laser of vloeistof

De werking van de Yag Laser:

De Ecuri Yag Laser is een Q-switched Nidium (ND) Yag Laser die kunstmatig ingebracht pigment (tattoo) en natuurlijke melanine kan verwijderen. Al deze pigmenten worden tot hele kleine stukjes geschoten (gefragmenteerd) door het laser licht. Ecuri Yag Laser is uitgerust met drie lenzen voor de behandeling van zwart  koolstofpigment /carbon  en donkerbruine – blauwe – rode  en oranje kleurstoffen.
Een groot deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling. Een deel wordt afgestoten tijdens korstvorming en de wondgenezing. Een deel wordt opgenomen door het lymfesysteem en verlaat zo het lichaam.
In het aantal behandelingen zitten grote verschillen; deze zijn afhankelijk van een amateuristische of professionele tatoeage, de gebruikte kleurstof, de hoeveelheid ingebrachte kleurstof en de persoonlijke constitutie van de huid.

De laser behandeling van een tatoeage:

Permante make-up verwijderen:

Nagenoeg alle Yag-lasers zijn niet geschikt voor behandeling van ijzeroxide pigment (de meeste permanent make-up kleuren bevatten grote hoeveelheden ijzeroxides). Een normale Yag-laser kleurt permanent make-up pigment zwart en leidt tot onbehandelbare donkere pigmentaties. De Ecuri Yag Laser bevat echter een gepatenteerde techniek waardoor ook permanent make-up pigmentaties met succes kunnen worden verwijderd.

Behandeloppervlakte van een tatoeage berekenen.

Voorbeeld:
Stap 1
5 x 4,5 cm= 22,5 cm² (oppervlakte vierkant)Stap 2
Circa 90% aftrek voor het gedeelte waar geen inkt aanwezig is.
22,5 cm² – 90% = 2,25 cm²

Het tarief
De kosten per behandeling om deze afgebeelde tattoeage te laseren bedraagt € 56,00 all-in

behandeloppervlakte tatoeage berekenen

Prijzen per tatoeage laser behandeling:

1 tot 5 cm² 56,00
5 tot 10 cm² 66,00
10 tot 15 cm² 77,00
15 tot 20 cm² 87,00
20 tot 25 cm² 97,00
25 tot 30 cm² 107,00
30 tot 35 cm² 117,00
35 tot 40 cm² 127,00
40 tot 50 cm² 137,00
50 tot 60 cm² 147,00

Grotere en/of meerdere tatoeage?

Prijs aanvragen

Alle vermelde prijzen zijn all-in

Tattoo verwijderen

★★★★★
Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. 1 tattoo is al bijna weg de andere is al goed op weg en al een stuk lichter. Aardige mevrouw die haar werk goed doet een echte aanrader als iemand van z'n tattoo af wil dan moet u hier echt langs.
- Michael T.

tatoo verwijdering

★★★★★
super ervaring gehad. Dank je wel voor het verwijderen van 2 tatoos altijd met goede zorgen. Ik kan het iedereen aan raden. caroline is altijd gezellig. Bedankt voor e goede Hulp.
- Kevin reijntjes

Tatoeage verwijderen

★★★★★
Ik heb 1 tatoeage laten verwijderen door Caroline op mij rechterschouder. Dit was zowel voor mij als voor haar erg spannend omdat ik een donkere huid heb. Maar het eindresultaat mag er wezen. Mijn tatoeage is helemaal weg en er valt niets meer te zien. Ik ben nu in behandeling bij haar voor een 2e tatoeage op mijn onderrug. En hier heb ik weer het volste vertrouwen in. Caroline verstaat haar vak en het is ook altijd gezellig bij haar!
- Brigitte

tatoo verwijderen

★★★★★
Ik ben voor het eerst bij carolien terecht gekomen voor het verwijderen van een tatoo waar ik nu gelukkig vanaf ben. Carolien is iemand die ik vertrouw, ze werkt secuur en wil graag het beste resultaat voor haar klanten
- Cleo

tatoo verwijderen

★★★★★
Ik ben voor het eerst bij carolien terecht gekomen voor het verwijderen van een tatoo waar ik nu gelukkig vanaf ben. Carolien is iemand die ik vertrouw, ze werkt secuur en wil graag het beste resultaat voor haar klanten
- Cleo

PMU wenkbrauwen laseren

★★★★★
Heel tevreden mijn behandeling bij beaudermo. Was eerst bij een andere salon geweest om mijn permanente makeup weg te laten laseren, daar werd het heel slordig gedaan. Caroline is heel professioneel en neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader!!!
- Natascha
Beoordeel Beaudermo