Reviews schoonheidssalons Den Haag- BeauDermo

Aanbeveling

★★★★★
Al enige tijd ben ik een vaste klant van Beaudermo voor IPL behandelingen. Tevens heeft zij mij behandeld voor pigmentatie met net zo veel zorg en aandacht die ik van haar gewend ben. Caroline, het is duidelijk te zien dat de tevredenheid van de klant voor jou voorop staat. Jij ben een perfectionist, professioneel en ik kom graag keer op keer bij jou terug. Jouw nauwkeurige aanpak zorgt er voor dat ik als klant iedere keer met een glimlach jouw salon verlaat. Het is eveneens prettig om te zien hoeveel jij van jouw werk geniet! En het feit dat jij een salon thuis hebt creëert een persoonlijke sfeer, zodat ik als klant op mijn gemak gesteld word. Goed resultaat, goede prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijk geholpen en een goed advies.
- Assia Filipovna Doukaeva

I highly recommend Beaudermo

★★★★★
I am very happy with the results of the IPL. After 6 sessions my bikini line is perfect and the few hairs left in my armpits has been transformed in a light down. Nowdays I don't have to shave every week or wax every 3 weeks. My skin is soft and perfect at any time. No more worries if I have to wear a sleeveless dress or top. On the other hand, the relation quality/price is excellent. Caroline not only offer the best rate I found in the market in Den Haag but also a great service and professionalism. I highly recommend BeauDermo Professional treatment with good results.
- Rosa Maria Jimènez Sanchez

Oprechte betrokkenheid bij je klanten en de resultaten om het te bewijzen.

★★★★★
Via internet ben ik een jaar geleden bij Caroline beland. Ik zocht een professionele schoonheidsspecialiste die voldoende kennis heeft om je ECHT te helpen met een probleemhuid. En die specialist heb ik gevonden. Mijn problemen waren extreme beharing en veel vlekken in mijn gezicht. Caroline denkt met je mee en geeft een totaal advies ( niet alleen waarmee je gezicht te behandelen maar ook supplementen voor je voeding ed). Niet meer elke dag hoeven epileren/harsen/scheren en vlekken wegmoffelen. Heerlijk gewoon... Oprechte betrokkenheid bij je klanten en de resultaten om het te bewijzen. Dat komt niet vaak meer voor. Het mag duidelijk zijn: Ik ben meer dan tevreden!
- Jennifer Zaandam

Thread veins on face ( aka spider veins)

★★★★★
If this helps even one person ,i will be very happy......basicly i was so depressed thinking people was stareing at my face because of my redness, i stopped going out, if i did i wore make-up,,,i got so paranoid , it was best i stayed indoors ...this lasted about 2-3 years... sooo a close friend told me about caroline ,,so i flew from england to see her......it was the best thing i ever did.....caroline helped with her advice ,clear explainations, basicly caroline gave my life back....i cant thank her enough......SO THANK YOU CAROLINE .... in total i had six treatments ,i flew over as i had a warm feeling as soon as i met caroline...i smile when im there and smile when i leave......so please dont suffer years like i did.....ty and ty if you read my story .x
- A. Perry

LavieSage

★★★★★
Op advies van Caroline ben ik ca. twee maanden geleden een aantal producten van LavieSage gaan gebruiken. Ik moet zeggen dat ik erg enthousiast ben! Heb al veel aan behandelingen gedaan de afgelopen jaren, zoals microdermabrasie, dermashaper, zuurstofbehandelingen, peelings en micro needling. Dat zijn stuk voor stuk mooie behandelingen maar de combinatie om ook van binnenuit te werken spreekt mij aan en versterkt elkaar. Mijn huid ziet er echt geweldig uit; mooie gloed en is ook een stuk steviger geworden. Vooral het product Skin Boost & Lift is een topper! Het is niet goedkoop maar dat zijn de diverse behandelingen ook niet. Ze geven aan dat je, wanneer je twee maatlepeltjes per dag gebruikt, je voor één maand genoeg hebt. Ik heb mij er een beetje in verdiept en nu is die hoeveelheid nodig wanneer je start, maar afhankelijk van de conditie van je huid kan je dit na een aantal maanden reduceren tot één maatlepeltje per dag als onderhoud. Ik kan het iedereen aanraden om uit te proberen. Meer informatie en advies is zeker bij Caroline te vinden.
- Tallina

Microdermabrasie en dermashaper

★★★★★
Sinds ik een paar keer microdermabrasie heb gehad kan ik weer lippenstift dragen zonder dat die in de rimpeltjes boven mijn lip loopt. Want die zijn er niet meer! Mijn huid reageert goed op de twee behandelingen en ziet er jonger en frisser uit; een uitgeruste look. Rimpels verdwijnen of worden kleiner, fijne lijntjes die er mogen zijn. Dat geeft me zelfvertrouwen. Ook met 48 jaar kun je er goed uitzien. Caroline heeft kennis van zaken en kijkt wat geschikt is voor je huid. Mijn gezicht is bij haar in vertrouwde handen en ze praat je niets aan. Na de microdermabrasie en dermashaper kan ik gewoon weer aan het werk.
- Laetitia

Reinigingsbehandeling

★★★★★
Al meer dan een jaar bezoek ik de salon van Caroline naar volle tevredenheid! In het begin had ik erg last van een onzuivere geïrriteerde huid. Dankzij haar reinigingsbehandelingen en bij behorende producten van Fabelle is mijn huid steeds meer in balans gekomen. Heb je net als ik last van een gevoelige huid, wees dan niet bang om je over te geven aan de handen van Caroline.
- Jillian

Goed resultaat

★★★★★
Ik was op 1 februari bij u voor een consult voor mijn huidprobleem, een te droge huid. U heeft mij sommige producten aanbevolen en ik ben blij te melden dat het werkt! Bij deze dank ik u zeer.!!! Ik wilde u al eerder schrijven maar heb daar helaas niet de kans toe gehad. Gezien de goede werking, zal ik de producten gewoon blijven gebruiken. Sinds ik tevreden ben met de producten en de manier waarop u met uw klanten omgaat, ben ik van plan om regelmatig naar uw praktijk te komen voor een check-up.
- Vanissa Escoro

Vetbultjes helemaal weg zonder littekens!

★★★★★
Ben een aantal weken geleden bij je geweest voor een aantal vetbultjes op neus en wangen. Ik ben echt heel blij met het resultaat van jouw behandeling. De wondjes zijn zonder littekens genezen. Echt mooi!
- S,

Wonderen zijn de wereld nog niet uit

★★★★★
Na in de pubertijd geen last gehad te hebben van acne,zijn de onzuiverheden pas rond mijn 18de op komen zetten. Ik als jonge meid van 26,zat hier natuurlijk niet op te wachten. Bovendien heb ik een donkere huid waardoor dit veel diepe donkere vlekken heeft achtergelaten. Jaren ben ik bezig geweest met diverse behandelingen en producten. Huisarts in,dermatoloog uit. Na bijna de hoop opgegeven te hebben,stuitte ik tot op deze website. Huiverig als ik ben,besloot ik eerst een flesje gentle peel van Alexandre Fabelle aan te schaffen alvorens ik overging op een eventuele (na)behandeling. Zonder te overdrijven zag ik al na 1 dag duidelijk verschil,ik ben nu 3 weken verder en kan bijna zeggen dat ik af ben van mijn veelvuldige pigmentvlekken. En dit voor een zeer betaalbare prijs. Achteraf gezien heb ik heel wat geld verspilt maar een mooi huidje is eigenlijk onbetaalbaar. BeauDermo kan ik bij deze aan iedereen aanbevelen en ik kom hier zeker terug,bedankt topper!
- Sandy

fibromen littekenloos verwijderen

★★★★★
Na een paar maanden ca 80 fibromen of meer (staafwratjes groot en klein) onder mijn armen heb laten verwijderen kan ik melden dat nagenoeg alle fibromen littekenloos zijn verwijderd.
- J.M. uit Delft

Dermatude

★★★★★
Meestal sta ik heel sceptisch tegenover huidverjonging, maar over de Dermatude wilde ik me wel nader laten informeren. Caroline was zo enthousiast over de resultaten bij andere klanten, dat ik het toch wel wilde proberen. De eerste maand moest ik 1x per week een behandeling laten doen. Er werd mij verteld dat ik na 3 behandelingen het resultaat zou moeten kunnen zien, maar ik zag en voelde het na de 1e behandeling al. Dat stemde mij hoopvol, want dat was beter dan vooraf gezegd was. Na de 2e en 3e behandeling werd het resultaat alsmaar beter. Rimpels werden minder zichtbaar en mijn hele huid zag er beter uit. Vriendinnen begonnen er zelfs opmerkingen over te plaatsen, zeiden dat ik er goed uit zag en vroegen of ik iets aan mijn gezicht had laten doen. Na de eerste maand werden de behandelingen afgebouwd naar 1x per 2 weken en elke keer weer zie ik nog steeds verbetering. Nog een maandje en dan heb ik mijn volledige kuur afgerond, maar ben nu al waanzinnig tevreden over het resultaat. Ik moet mijn sceptische houding over huidverjonging nu bijstellen, het bestaat dus echt en het is zelfs niet pijnlijk. Daarom wilde ik graag deze review schrijven, want wanneer iets echt goed is, mag het ook gezegd worden!
- Nathalie F.

Fabelle werkt 🙂

★★★★★
Al zo'n 10 jaar lang heb ik last van een onzuivere, geïrriteerde acné-achtige huid. Voordat ik bij Beaudermo/Caroline terecht ben gekomen heb ik eerdere pogingen ondernomen om dit probleem door een schoonheidsspecialist aan te laten pakken. Dit waren onprettige behandelingen waarbij de vellen van het gezicht sprongen, waarmee geen gewenst resultaat werd behaald. In september 2013 ben ik langsgegaan bij Caroline voor een huidanalyse. Caroline herkende mijn probleem en kon mij uitleggen hoe mijn huid werkt. Ze heeft mij de producten van Alexandre Fabelle voorgeschreven en twee behandelingen gegeven. Dit was voor mij een wereld van verschil; ik voelde me direct een stuk schoner en de producten zijn in tegenstelling tot de verwachting juist heel zacht en prettig! Op dit moment gebruik ik nog altijd de producten van Alexandre Fabelle. Mijn huid gaat nog elke dag zienderogen vooruit. Ze heeft meer kleur, glans en mijn pori�n worden kleiner. Ook heb ik geen jeuk meer. Ik voel me een stuk beter in mijn vel zitten met een mooiere huid. Het is heel prettig dat een behandeling en volharding (discipline is nodig want je doet het uiteindelijk voor een groot deel zelf!) zijn vruchten afwerpt! Ik durf ook zeker nog meer resultaat te verwachten. Dank je wel Caroline!
- D.

Laserbehandelingen

★★★★★
Ik ben zo tevreden over BeauDermo (Caroline). Ik kom hier nu al een tijdje en normaal was ik nooit tevreden over behandelingen in andere salons, dus ik ging elke keer ergens anders heen. Ik laat nu om in de zoveel maanden mijn pigment vlekken weg laseren en dan zijn ze ook echt weg! Ik krijg veel complimenten van vriendinnen dat mijn gezicht er egaal en stralend uitziet. Heel erg bedankt Caroline en tot snel!
- Kelly

couperose

★★★★★
Al 30 jaar ga ik het hele land door om couperose te laten verwijderen. Vroeger werd dat bijna nergens gedaan. Twee dames in heel Nederland kunnen dat perfect. Caroline is er één van. Ik kijk weer blij in de spiegel naar een mooie huid zonder rode strepen. Zoek niet verder.
- Nel Paape

Alexandre Fabelle

★★★★★
Ik ben ook heel erg tevreden met de producten van Alexandre Fabelle. Ik had enorme last van een onrustige acne huid en had ook al echt alles al geprobeerd, verschillende merken en ben ook bij de dermatoloog geweest waar ik medicijnen kreeg die uiteindelijk ook niet hielpen. Sinds ik de producten van Alexandre Fabelle gebruik ziet mijn huid er zoveel beter uit en wordt ook steeds gaver, acne is zo goed als weg en mij porieën zijn veel fijner. Echt een aanrader!!
- MM

Alexandre Fabelle

★★★★★
Ik ben ook heel erg tevreden met de producten van Alexandre Fabelle. Ik had enorme last van een onrustige acne huid en had ook al echt alles al geprobeerd, verschillende merken en ben ook bij de dermatoloog geweest waar ik medicijnen kreeg die uiteindelijk ook niet hielpen. Sinds ik de producten van Alexandre Fabelle gebruik ziet mijn huid er zoveel beter uit en wordt ook steeds gaver, acne is zo goed als weg en mij porieën zijn veel fijner. Echt een aanrader!!
- MM

Huidoneffenheden laten verwijderen

★★★★★
Ik heb huidoneffenheden (vetbultjes) bij Caroline van BeauDermo weg laten halen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Na een week was er bijna niets meer van te zien en na drie weken was het alsof er nooit een oneffenheid had gezeten. Caroline is deskundig, gezellig en sociaal. Ze stelt je op je gemak. Prima schoonheidsspecialist, een aanrader.
- Jan Hoogduijn

Pigment behandeling (laser)

★★★★☆
Caroline is professioneel, vriendelijk en biedt de zorg die een klant nodig heeft. Ik heb een vetbultje weg laten halen en twee pigmentbehandelingen laten ondergaan. Momenteel is het nog even afwachten tot ik volledig ben hersteld, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen. Deze pigmentvlekken hebben mij altijd al gestoord, maar bij Velthuijs Kliniek en een andere beautysalon ben ik geen stap verder gekomen. Caroline biedt maatwerk en raad ik zeker aan.
- KW

Pigment behandeling (laser) vervolg

★★★★★
Op zondag zijn de meeste korstjes eraf gevallen en vanochtend was ik zogezegd korstvrij. Wauw! De resultaten zijn verbluffend! De pigmentvlekken zijn weg en er zijn hier en daar roze vlekken (nieuwe huid vermoedelijk). Ik ben erg tevreden! Super bedankt voor je zorgzaamheid en je professionaliteit! Ik laat de celvernieuwing nog haar werk doen en wil graag over 2 maandjes weer langswippen om de rest van de vlekjes (die eerst onopvallend waren, zoals jij al zei) misschien ook nog weg te laseren.‎ Bedankt!! Ik had terecht vertrouwen in jouw kundigheid!
- KW

Huidoneffenheden weghalen

★★★★★
Ik had twee “storende” (want in gezicht) bultjes op m’n neus. Caroline heeft deze grondig en netjes weggehaald en meteen nog 2 andere plekjes meegenomen. Goede nazorg, het is mooi en snel genezen en ik ben erg blij met het resultaat. (PS, dit was bij andere schoonheidssalons niet gelukt)
- Cindy

Verwijderen fibromen (steelwratten)

★★★★★
Na veel te lang wachten (omdat ik het eng vond) heb ik onlangs een paar fibromen onder mijn armen laten verwijderen bij Beaudermo. Ik vond dat de behandeling vlot en prettig verliep. Het deed vrijwel geen pijn, er werd rustig en zorgvuldig gewerkt. Nadien totaal géén pijn gehad en de zeer kleine wondjes waren binnen twee dagen keurig genezen.
- TJ

Acne

★★★★★
Since visiting Caroline 2 months ago for acne, my skin has improved so much. The treatments and products she's recommended have all been brilliant and my confidence has improved loads. I couldn't recommend her enough as she's done nothing but help me and my skin looks so much better!
- Maisie

Tattoo verwijderen

★★★★★
Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. 1 tattoo is al bijna weg de andere is al goed op weg en al een stuk lichter. Aardige mevrouw die haar werk goed doet een echte aanrader als iemand van z'n tattoo af wil dan moet u hier echt langs.
- Michael T.

IPL behandeling

★★★★★
Altijd super goed geholpen door Caroline. Elke afspraak is altijd weer gezellig en Caroline neemt echt de tijd. Voorheen kwam ik bij een andere salon voor IPL behandeling, maar zag hier nooit resultaten van. Bij Caroline merkte ik al na behandeling 1 écht resultaat. Ook nu zit er bijna geen haar meer op de behandelde plek! Super tevreden dus :)!
- Shi Vani

tatoo verwijdering

★★★★★
super ervaring gehad. Dank je wel voor het verwijderen van 2 tatoos altijd met goede zorgen. Ik kan het iedereen aan raden. caroline is altijd gezellig. Bedankt voor e goede Hulp.
- Kevin reijntjes

couperose

★★★★★
Enkele jaren geleden was ik voor het eerst bij Caroline. Wat was ik blij eindelijk iemand te vinden die professioneel couperose kon verwijderen. Na zoveel slechte ervaringen in heel Nederland. Eens in de paar jaar komt het weer terug. Maar mijn gezicht is weer helemaal gaaf, zonder rode adertjes. Alweer bedankt! Caroline.
- Nel Paape

Tatoeage verwijderen

★★★★★
Ik heb 1 tatoeage laten verwijderen door Caroline op mij rechterschouder. Dit was zowel voor mij als voor haar erg spannend omdat ik een donkere huid heb. Maar het eindresultaat mag er wezen. Mijn tatoeage is helemaal weg en er valt niets meer te zien. Ik ben nu in behandeling bij haar voor een 2e tatoeage op mijn onderrug. En hier heb ik weer het volste vertrouwen in. Caroline verstaat haar vak en het is ook altijd gezellig bij haar!
- Brigitte

Dermatude

★★★★★
Ik kom ieder jaar een aantal keer voor een Dermatude behandeling. Door de dermatude heb ik geen last meer van een droge huid in de winter en ziet mijn huid er frisser en jonger uit en voelt lekker zacht aan. Er is een hoop verbeterd sinds ik hier kom. Carolien is iemand die ik vertrouw, ze werkt secuur en wil graag het beste reultaat voor haar klanten
- Cleo

ipl, teleway

★★★★★
Ik ben voor het eerst bij carolien terecht gekomen voor het verwijderen van een tatoo waar ik nu gelukkig vanaf ben. Daarna heeft zij mijn couperose behandeld met IPL en teleway. ben erg tevreden met het resultaat. Bijkomend voordeel was dat de IPL gelijk mijn lichte pigmentvlek mee nam..Ik ben voor het eerst bij carolien terecht gekomen voor het verwijderen van een tatoo waar ik nu gelukkig vanaf ben. Daarna heeft zij mijn couperose behandeld met IPL en teleway. ben erg tevreden met het resultaat. Bijkomend voordeel was dat de IPL gelijk mijn lichte pigmentvlek mee nam. Carolien is iemand die ik vertrouw, ze werkt secuur en wil graag het beste reultaat voor haar klanten
- Cleo

tatoo verwijderen

★★★★★
Ik ben voor het eerst bij carolien terecht gekomen voor het verwijderen van een tatoo waar ik nu gelukkig vanaf ben. Carolien is iemand die ik vertrouw, ze werkt secuur en wil graag het beste resultaat voor haar klanten
- Cleo

tatoo verwijderen

★★★★★
Ik ben voor het eerst bij carolien terecht gekomen voor het verwijderen van een tatoo waar ik nu gelukkig vanaf ben. Carolien is iemand die ik vertrouw, ze werkt secuur en wil graag het beste resultaat voor haar klanten
- Cleo

PMU wenkbrauwen laseren

★★★★★
Heel tevreden mijn behandeling bij beaudermo. Was eerst bij een andere salon geweest om mijn permanente makeup weg te laten laseren, daar werd het heel slordig gedaan. Caroline is heel professioneel en neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader!!!
- Natascha

Tattoo removal

★★★★★
Caroline's treatments included proper care and advise, in a friendly and relaxed atmosphere. The laser treatment of my tattoo shows excellent results. Great quality of service at a comparably low price. Highly recommended!
- Kellie

gezichtsbehandeling

★★★★★
Hey Carolien, mijn huid is echt wel minder rood op die plekken, ziet er rustiger uit. En voelt ook stuk lekkerder aan. Had ik niet verwacht als gewone gezichtsbehandeling scepticus. Bedankt!
- Cleo

Peeling

★★★★★
Hee Caroline, ik wil even een compliment geven nav de botanical peeling. Ik zie mijn decolleté echt opknappen ervan en de crèmes voor het gezicht zijn fijn! Dankjewel!
- A.W.

Tattoo removal

★★★★★
Caroline's treatments included proper care and advise, in a friendly and relaxed atmosphere. The laser treatment of my tattoo shows excellent results. Great quality of service at a comparably low price. Highly recommended!
- Kellie

Various treatments

★★★★★
I had facial treatments, fibroid removal, IPL treatment, couperose removal and each time I was happy with my results. Caroline is an amazing beauty specialist, so if you want results she is the person to go to.I strongly recommend.
- Dorina

Microdermabrasie

★★★★★
Ik ben zeer tevreden over Caroline, ze is zeer professioneel en doet goed werk. Dankzij haar is mijn huid er gezonder uit gaan zien, dit heeft er voor gezorgd dat ik mij zelf zekerder ben gaan voelen. Goede hygiëne, fijne behandelingen en producten voor mijn huid. Caroline is een prettige vrouw met oog voor uiterlijk en innerlijk voor haar klanten
- Patricia de Bruijn

zeer deskundig

★★★★★
Zo'n 12 jaar geleden zocht ik een andere schoonheidsspecialiste. Via internet kwam ik bij Caroline terecht. De website straalde een en al professionaliteit uit. Dit voelde meteen goed. Na die eerste gezichtsbehandeling ben ik nooit meer weggegaan; Caroline is met recht een skin professional te noemen! Haar behandelingen zijn niet 'standaard'. Elke keer als ik kom kijkt ze naar de conditie van mijn huid om vervolgens haar behandeling hierop af te stemmen. De behandeling is een weldaad voor mijn huid en zelfs dagen erna ervaar ik een zuiver tintelend gevoel van de werkzame stoffen van de producten die Caroline gebruikt. Inmiddels gebruik ik nu ook al een aantal jaren de verzorgingsproducten die Caroline mij adviseert om mijn huid goed geconditioneerd te houden. Het resultaat liegt er niet om; mijn huid ziet er stralend en jeugdig uit mede door de goede behandelingen en adviezen van Caroline. Op zo'n manier mooi ouder te worden is een cadeautje aan jezelf.
- Mireille

Laser

★★★★★
Ik kom bij Beaudermo voor het laseren van mijn wenkbrauwen en ben erg tevreden. Caroline is en werkt professioneel en is altijd klantvriendelijk. Caroline houdt zichzelf up to date wat ook belangrijk is vind ik. Ze legt ook alles goed uit van tevoren zodat je weet waar je aan begint en wat je te wachten staat van de behandeling. Ik raad Beaudermo zeker aan voor laser behandelingen!
- Birgül

Heel goed geholpen

★★★★★
Ik heb (nu niet meer) couperose rond mijn neus. Eerder paar keer laten behandelen bij een kliniek, geen verschil. Weggegooid geld. Maar vandaag bij Beaudermo geweest, 1 behandeling en ik heb geen couperose meer rond mijn neus. Ik ben heel erg blij dat Carolien me erg goed heeft geholpen. Geweldige dame. Ik zal zeker langs gaan voor andere behandelingen.
- Zahra

couperose

★★★★★
Ik kom al heel wat jaren bij carolien. Ik ben echt heel blij met het resultaat! Geen Couperose meer en elk jaar of elke 2 jaar nog een onderhoudsbehandeling.
- Thirza

Altijd een goede ervaring

★★★★★
Caroline is een positieve vrouw die altijd hele goede adviezen geeft. De behandeling voor mijn pigment vlekken hebben goed geholpen en door haar advies heb ik het meer onder controle. Dankjewel! En tot snel weer
- Cher

couperose

★★★★★
Het resultaat is weer geweldig mooi. Alle ontsierende rode adertjes zijn weer verdwenen. Dankjewel Caroline, je bent een kanjer in je vak.
- Nel Paape

Various treatments

★★★★★
I had facial treatments, fibroid removal, IPL treatment, couperose removal and each time I was happy with my results. Caroline is an amazing beauty specialist, so if you want results she is the person to go to.I strongly recommend.
- Dorina

Microdermabrasie

★★★★★
Ik ben zeer tevreden over Caroline, ze is zeer professioneel en doet goed werk. Dankzij haar is mijn huid er gezonder uit gaan zien, dit heeft er voor gezorgd dat ik mij zelf zekerder ben gaan voelen. Goede hygiëne, fijne behandelingen en producten voor mijn huid. Caroline is een prettige vrouw met oog voor uiterlijk en innerlijk voor haar klanten
- Patricia de Bruijn

zeer deskundig

★★★★★
Zo'n 12 jaar geleden zocht ik een andere schoonheidsspecialiste. Via internet kwam ik bij Caroline terecht. De website straalde een en al professionaliteit uit. Dit voelde meteen goed. Na die eerste gezichtsbehandeling ben ik nooit meer weggegaan; Caroline is met recht een skin professional te noemen! Haar behandelingen zijn niet 'standaard'. Elke keer als ik kom kijkt ze naar de conditie van mijn huid om vervolgens haar behandeling hierop af te stemmen. De behandeling is een weldaad voor mijn huid en zelfs dagen erna ervaar ik een zuiver tintelend gevoel van de werkzame stoffen van de producten die Caroline gebruikt. Inmiddels gebruik ik nu ook al een aantal jaren de verzorgingsproducten die Caroline mij adviseert om mijn huid goed geconditioneerd te houden. Het resultaat liegt er niet om; mijn huid ziet er stralend en jeugdig uit mede door de goede behandelingen en adviezen van Caroline. Op zo'n manier mooi ouder te worden is een cadeautje aan jezelf.
- Mireille

Laser

★★★★★
Ik kom bij Beaudermo voor het laseren van mijn wenkbrauwen en ben erg tevreden. Caroline is en werkt professioneel en is altijd klantvriendelijk. Caroline houdt zichzelf up to date wat ook belangrijk is vind ik. Ze legt ook alles goed uit van tevoren zodat je weet waar je aan begint en wat je te wachten staat van de behandeling. Ik raad Beaudermo zeker aan voor laser behandelingen!
- Birgül

Heel goed geholpen

★★★★★
Ik heb (nu niet meer) couperose rond mijn neus. Eerder paar keer laten behandelen bij een kliniek, geen verschil. Weggegooid geld. Maar vandaag bij Beaudermo geweest, 1 behandeling en ik heb geen couperose meer rond mijn neus. Ik ben heel erg blij dat Carolien me erg goed heeft geholpen. Geweldige dame. Ik zal zeker langs gaan voor andere behandelingen.
- Zahra

couperose

★★★★★
Ik kom al heel wat jaren bij carolien. Ik ben echt heel blij met het resultaat! Geen Couperose meer en elk jaar of elke 2 jaar nog een onderhoudsbehandeling.
- Thirza

Altijd een goede ervaring

★★★★★
Caroline is een positieve vrouw die altijd hele goede adviezen geeft. De behandeling voor mijn pigment vlekken hebben goed geholpen en door haar advies heb ik het meer onder controle. Dankjewel! En tot snel weer
- Cher

couperose

★★★★★
Het resultaat is weer geweldig mooi. Alle ontsierende rode adertjes zijn weer verdwenen. Dankjewel Caroline, je bent een kanjer in je vak.
- Nel Paape
Beoordeel Beaudermo