Permanent (IPL) laser ontharen - BeauDermo

Definitief ontharen van overbeharing op gezicht en lichaam

Wat is IPL (Intense Pulsed Light)?

IPL flitslicht (Intense Pulse Light) is een sterke lichtbundel die in staat is de haren welke zich in de groeifase bevinden te verwijderen. Omdat niet alle haren zich gelijktijdig in deze groeifase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. De haren worden slechts een fractie van een seconde blootgesteld aan het flitslicht, waarbij alle haartjes op een gebied van maar liefst 12,5 cm² geraakt worden. Voor aanvang van een behandeling voor permanent ontharen, wordt altijd eerst een afspraak gemaakt voor een intakegesprek.

Voor wie is IPL laser ontharen geschikt?

IPL is voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. Echter kan bij jongeren die nog niet volgroeid zijn wel nog nieuwe haarontwikkeling tot stand komen, derhalve wordt ontharen bij die groep afgeraden met het advies om te wachten tot men lichamelijk volwassen is.

De IPL behandeling:

Het resultaat na een IPL laser behandeling:

De huid kan na de behandeling enige roodheid vertonen en warmer aanvoelen, als een zonnebrand. Voornamelijk bij de getinte huid kan deze enige uren aanhouden; bij de blanke huid is soms een milde roodheid waarneembaar, maar is binnen een uur vaak al verdwenen. Derhalve wordt de huid door ons na de IPL behandeling altijd gekoeld met een icegel.
Binnen twee tot vier weken zal de huid de getroffen haartjes (de haartjes welke zich in de juiste fase bevonden tijdens de behandeling) afstoten. Het aantal haartjes dat zich in de juiste fase bevindt is gemiddeld 60% van de totaal aanwezige haargroei. Het beste resultaat van een IPL behandeling kunt u dan ook na het beste na deze periode beoordelen. Een volgende behandeling kan voor het gelaat om de 4 – 6 weken plaatsvinden en voor het lichaam om de 6 – 8 weken.

Prijzen per IPL laser behandeling:

IPL behandeling vrouwen IPL behandeling mannen
Gehele gezicht 105,00 Jukbeenderen 35,00
Hals 45,00 Wenkbrauwen tussenstuk 22,50
Gehele gezicht en hals 135,00 Boven en zijkanten wenkbrauwen 40,00
Onderzijde gezicht en hals 100,00 Jukbeenderen, rondom wenkbrauwen 70,00
Zijkanten gezicht (naast oor) 40,00 Onderzijde baard 35,00
Voorhoofd 45,00 Nek 40,00
Bovenlip 40,00 Borst 165,00
Bovenlip en kin 50,00 Schouders en bovenrug 210,00
Oksels 40,00 Schouders en bovenarmen 240,00
Bikinilijn 40,00 Schouders en rug 280,00
Stringlijn 60,00 Rug zonder schouders 225,00
Brazilian 75,00
Onderrug 120,00
Onderbenen 280,00
Gehele benen 350,00

Oprechte betrokkenheid bij je klanten en de resultaten om het te bewijzen.

★★★★★
Via internet ben ik een jaar geleden bij Caroline beland. Ik zocht een professionele schoonheidsspecialiste die voldoende kennis heeft om je ECHT te helpen met een probleemhuid. En die specialist heb ik gevonden. Mijn problemen waren extreme beharing en veel vlekken in mijn gezicht. Caroline denkt met je mee en geeft een totaal advies ( niet alleen waarmee je gezicht te behandelen maar ook supplementen voor je voeding ed). Niet meer elke dag hoeven epileren/harsen/scheren en vlekken wegmoffelen. Heerlijk gewoon... Oprechte betrokkenheid bij je klanten en de resultaten om het te bewijzen. Dat komt niet vaak meer voor. Het mag duidelijk zijn: Ik ben meer dan tevreden!
- Jennifer Zaandam

IPL behandeling

★★★★★
Altijd super goed geholpen door Caroline. Elke afspraak is altijd weer gezellig en Caroline neemt echt de tijd. Voorheen kwam ik bij een andere salon voor IPL behandeling, maar zag hier nooit resultaten van. Bij Caroline merkte ik al na behandeling 1 écht resultaat. Ook nu zit er bijna geen haar meer op de behandelde plek! Super tevreden dus :)!
- Shi Vani
Beoordeel Beaudermo