Originele Dermaroller - BeauDermo

Huidverbetering en huidverjonging met de Dermaroller

Wat is een Dermaroller® (Micro needling roller)?

Dermaroller®Therapie is een revolutionaire behandeling op basis van micro-chirurgische needling. Micro Needling Therapy is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies, en kan enkel veilig worden uitgevoerd met gecertificeerd medisch materiaal. De Medisch Dermaroller® bevat 192 microscopische kleine naaldjes.
Let op:  wij werken uitsluitend met de originele DermaRoller behandelingen welke uitgevoerd worden met een microneedling instrument welke een ISO 13485 certificaat voor medische doeleinden heeft.  Dermaroller garandeert hiermee de kwaliteit van de behandeling met spectaculaire resultaten.

De werking van de Dermaroller

De Dermaroller wordt over de huid gerold. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels is het gevolg. Bijkomend voordeel is dat de huid maar liefst 200x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6-8 weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het advies is 2-3 behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens kan dit mogelijk 5 behandelingen zijn.
Voor de huid welke na acne litteken(tje)s vertoond, is de DermaRoller dé methode om deze te behandelen.

Voor wie is de Dermaroller behandeling geschikt?

De dermaroller behandeling is geschikt als een natuurlijk alternatief voor botox en injectables of een operatieve facelift of als aanvulling op deze cosmetische ingrepen.
Cosmetische ingrepen verbeteren de huidtextuur zelf niet. Een dermaroller behandeling maakt het dan ook mogelijk om cosmetische ingrepen uit te stellen of de frequentie van cosmetische ingrepen te laten afnemen. Daarbij kan men met de Home Care Dermaroller behaalde resultaten na een Dermaroller behandeling thuis verder optimaliseren.

De Dermaroller behandeling:

Het resultaat na een Dermaroller behandeling

De Dermaroller behandeling resulteert binnen 6 weken in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij acne en atrofische littekens, grove poriën, brandwonden, verouderde en zonbeschadigde huid, rimpels en lijntjes in aangezicht en decolleté, striae en littekens.
Home Care Dermaroller®
Om het effect van de Dermaroller® behandeling te vergroten is er de Home Care Dermaroller. Deze bevat ook 192 naaldjes maar met een korte lengte. De Medische Dermaroller® mag alleen door getrainde behandelaars en geautoriseerde klinieken worden uitgevoerd.

Prijzen per Dermaroller behandeling

Gehele gezicht tot aan de kaakrand 255,00
Alleen de hals 179,00
Gehele gezicht en hals 355,00
Hals en de V-lijn 355,00
Rondom de ogen 179,00
Decolleté 355,00
Gehele gezicht en het decolleté 509,00
Litteken per stuk of per 10 minuten 76,00
Home Care Dermaroller 139,00

Voor grote gebieden zoals armen, benen en striae neem contact op

Neem contact op

Beoordeel Beaudermo