Nutricosmetics - BeauDermo

Nutricosmetics om uw huid van binnenuit te verjongen

Wat zijn Beautysupplementen ofwel Nutricosmetics?

Nutricosmetics zijn voedingsstoffen die een positieve werking op de huid hebben. De werkzame stoffen en de juiste dosering zorgen voor een langdurig mooie en gezonde huid. Nutricosmetics worden ingenomen om de huid te verzorgen, te verbeteren of te verjongen. Sinds 2008 staat LAVIESAGE garant voor topkwaliteit.

Hoe is LAVIESAGE ontstaan?

Door goed te luisteren naar praktische marktontwikkelingen en innovatief te werk gaan. Door deze manier van aanpak mag LAVIESAGE zich nu marktleider noemen op het gebied van Nutricosmetics binnen de professionele beauty branche. De producten zijn volgens de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten ontwikkeld en voldoen aan de meest gestelde kwaliteitseisen.

Wij streven ernaar om een goede gezondheid van lichaam en huid te behouden. Tegenwoordig stellen mensen steeds hogere eisen aan de gezondheid van lichaam en huid dan ooit tevoren. De innerlijke gezondheid wordt weerspiegelt door de huid. De liefde voor de huid komt van twee kanten zowel van binnenuit als buitenaf!

Wat is het concept?

Het concept van LAVIESAGE is uniek in een speciale markt. LAVIESAGE heeft een complete lijn van Nutricosmetics ontwikkeld om van binnenuit de huid te onderhouden. De producten zijn resultaat gericht; efficiënt door gebruik te maken van hoogwaardige voedingsstoffen met als doel huidverzorging van binnenuit. LAVIESAGE gebruikt uitsluitend, indien mogelijk, alleen natuurlijke ingrediënten maar vooral huidspecifieke voedingsstoffen zodat de huid hiervan optimaal profiteert. Dit maakt LAVIESAGE een speciale partner voor iedereen die een goede gezondheid van huid en lichaam wil behouden.

Huidverzorging van buitenaf

Nutricosmetics zijn een perfecte aanvulling op behandelingen en huidverzorging van buitenaf. Als huidprofessionals zijn wij opgeleid binnen LAVIESAGE om met de juiste aanvulling van binnenuit de hoogst mogelijke resultaten te kunnen bereiken.

Over de huid

Onze huid is een levend weefsel. Om onderhoud te plegen aan de huid wordt deze continue vernieuwd. Voor dit proces zijn heel veel verschillende voedingsstoffen nodig die via onze voeding ingenomen worden. Daarom adviseren wij als extra aanvulling op uw huid LAVIESAGE Nutricosmetics. Uw dagelijkse portie nutriënten gecombineerd met vitamines en mineralen om uw huid langdurig mooi en gezond te houden.

LavieSage

★★★★★
5 5 1
Op advies van Caroline ben ik ca. twee maanden geleden een aantal producten van LavieSage gaan gebruiken. Ik moet zeggen dat ik erg enthousiast ben! Heb al veel aan behandelingen gedaan de afgelopen jaren, zoals microdermabrasie, dermashaper, zuurstofbehandelingen, peelings en micro needling. Dat zijn stuk voor stuk mooie behandelingen maar de combinatie om ook van binnenuit te werken spreekt mij aan en versterkt elkaar. Mijn huid ziet er echt geweldig uit; mooie gloed en is ook een stuk steviger geworden. Vooral het product Skin Boost & Lift is een topper! Het is niet goedkoop maar dat zijn de diverse behandelingen ook niet. Ze geven aan dat je, wanneer je twee maatlepeltjes per dag gebruikt, je voor één maand genoeg hebt. Ik heb mij er een beetje in verdiept en nu is die hoeveelheid nodig wanneer je start, maar afhankelijk van de conditie van je huid kan je dit na een aantal maanden reduceren tot één maatlepeltje per dag als onderhoud. Ik kan het iedereen aanraden om uit te proberen. Meer informatie en advies is zeker bij Caroline te vinden.
Beoordeel Beaudermo