Microneedling & BB Glow - BeauDermo

Wat is microneedling?

Microneedling is een professionele behandeling waarbij zichtbare huidverjonging en collageenstimulatie wordt bereikt. De dermapen (miconeedling) wordt hierbij gebruikt om de huid toegankelijk te maken voor de werkstoffen. De huid stimuleert de groeifactoren waardoor de huidstructuur verbetert en rimpels worden verminderd.

Wat gebeurt er in de huid:

De dermapen maakt microscopische kleine kanaaltjes in de huid en stimuleren zo de groeifactoren van de huid. Hierdoor worden essentiële vezels in de lederhuid, o.a. collageen, gestimuleerd in aanmaak. De kanaaltjes maken het makkelijk om werkstoffen van de serums dieper in de huid te brengen. Door de genezing van de kanaaltjes wordt de celdeling bevorderd. Hierdoor worden rimpels verminderd en de huidtextuur verbeterd.

Wat zijn de voordelen?

● Natuurlijke collageenstimulatie

● Kan worden toegepast op een dunne en gevoelige huid

● Beter resultaat van uw thuisverzorgingsproducten en dus meer effectiviteit

● Kan worden gecombineerd met BB Glow gekleurde serums

Waarvoor kan ik microneedling gebruiken?

● Rimpeltjes en fijne lijntjes, een zonbeschadigde huid, een vale rokershuid

● Hyperpigmentaties, grove poriën en oneffen textuur, oppervlakkige acne littekens

Hoe vaak moet u een behandeling ondergaan:

Wij adviseren 3 tot 5 behandelingen met een interval van ca. 14 dagen te ondergaan.

Na de kuur adviseren wij 1 losse behandeling per 3 tot 6 maanden, dit om de behaalde resultaten te behouden.

Wat kan ik van een behandeling verwachten:

Voor een eventuele eerste microneedling behandeling vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats om te beslissen of microneedling een geschikte behandeling voor u zal zijn. Uw huidtype wordt bepaald en er wordt uitleg gegeven over de behandeling en wat u van de behandeling mag verwachten. Hierbij krijgt u ook advies met betrekking tot de thuisproducten.

Waaruit bestaat de behandeling:

Bi aanvang van de behandeling wordt de huid eerst grondig gereinigd. Daarna wordt met een speciale peeling de huid voorbereid. Afhankelijk van uw wens wordt het gezicht, de hals en eventueel het decolleté

Wat kan ik direct na de behandeling verwachten?

Na de behandeling kan de huid iets trekkerig en droog aanvoelen en enige roodheid vertonen net als wanneer u iets te lang in de zon bent geweest. Dit is de volgende dag weer verdwenen.

Moet ik mij aan bepaalde regels houden na de behandeling:

Wij adviseren u dezelfde dag geen make-up te gebruiken. Het gelaat de eerste 24 uur na de behandeling niet nat te maken of te scrubben. Op de dag van de behandeling adviseren wij geen intensieve sport te beoefenen, niet te gaan zwemmen, geen zonnebank of sauna te bezoeken. Beperk gebruik van alcoholhoudende dranken en sterk gekruide voeding.

Moet ik bepaalde producten na de behandeling gebruiken:

De producten van Alexandre Fabelle zijn afgestemd op intensieve huidverbeterende behandelingen en worden ook geadviseerd voor thuisgebruik. Tevens adviseren wij u om een goede zonbescherming SPF50 te gebruiken.

Behandeling:                                 Prijs per behandeling:

Rijpe Droge huid/rimpels              €    175

Anti aging hals en decollete          €    138

Beoordeel Beaudermo