Microdermabrasiebehandeling Den Haag - BeauDermo

Microdermabrasie voor huidverjonging, rimpelbehandeling en verkleinen van grove poriën

Wat is Microdermabrasie?

Door middel van een speciale vacuüm techniek raken microkristallen de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. De nieuwe en jonge huidcellen komen daardoor aan het oppervlak. Het grote voordeel van microdermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling.
Bij microdermabrasie wordt er niets in de huid gespoten of worden geen chemische producten gebruikt. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. De huid verjongt zichzelf. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

Waarvoor is Microdermabrasie geschikt?

  • Algehele huidverjonging en rimpelbehandeling
  • Het behandelen van verklevingen en littekens op gelaat en lichaam
  • Verkleinen van grove poriën
  • Opfrissen van grauwe rokershuid
  • Vervagen van littekens
  • Oplichten van donkere pigmentvlekken
  • Vervagen van striae/zwangerschapsstriemen

De Microdermabrasie behandeling:

Microdermabrasie start in kuurverband met wekelijkse behandelingen tot het gewenste resultaat is bereikt. Afhankelijk van het doel van de kuur kan bij benadering het aantal behandelingen worden vastgesteld.

Het resultaat na een Microdermabrasie behandeling:

Direct na de behandeling kan een licht prikkelend gevoel van de huid ontstaan en een mogelijk optreden van een lichte verkleuring (roze tot mildrood) van de huid die uiterlijk na 72 uur verdwijnt, maar meestal binnen 24 uur. Roodheid mag eventueel worden gecamoufleerd met een minerale poeder. De eerste 48 uur na de behandeling adviseren wij het vermijden van UV-stralen, warmtebehandelingen en zwemmen. Ook mogen binnen 5 dagen geen huidverzorgingsproducten met fruitzuren worden gebruikt.
Gedurende de eerste 10-14 dagen kan men een schilfering van de huid ervaren waarbij de verdikte hoornlaag door de celvernieuwing wordt afgevoerd.  Daarnaast ervaart men een onmiddellijke verjonging van de huidstructuur, verbetering van de huidtint en lifting van de huid.

Prijzen per Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie 1ste behandeling incl.producten 129,50
Microdermabrasie per vervolgbehandeling 86,50

Voor specifieke vragen neem contact op.

Contact opnemen

Microdermabrasie en dermashaper

★★★★★
Sinds ik een paar keer microdermabrasie heb gehad kan ik weer lippenstift dragen zonder dat die in de rimpeltjes boven mijn lip loopt. Want die zijn er niet meer! Mijn huid reageert goed op de twee behandelingen en ziet er jonger en frisser uit; een uitgeruste look. Rimpels verdwijnen of worden kleiner, fijne lijntjes die er mogen zijn. Dat geeft me zelfvertrouwen. Ook met 48 jaar kun je er goed uitzien. Caroline heeft kennis van zaken en kijkt wat geschikt is voor je huid. Mijn gezicht is bij haar in vertrouwde handen en ze praat je niets aan. Na de microdermabrasie en dermashaper kan ik gewoon weer aan het werk.
- Laetitia

Microdermabrasie

★★★★★
Ik ben zeer tevreden over Caroline, ze is zeer professioneel en doet goed werk. Dankzij haar is mijn huid er gezonder uit gaan zien, dit heeft er voor gezorgd dat ik mij zelf zekerder ben gaan voelen. Goede hygiëne, fijne behandelingen en producten voor mijn huid. Caroline is een prettige vrouw met oog voor uiterlijk en innerlijk voor haar klanten
- Patricia de Bruijn
Beoordeel Beaudermo