Meso & BB Glow - BeauDermo

Wat is Meso & BB Glow?

Een professionele behandeling waarbij zichtbare huidverbetering en regeneratie (huidherstel) wordt bereikt. De dermapen (miconeedling) wordt hierbij gebruikt om de huid toegankelijk te maken voor de werkstoffen. De huid stimuleert de groeifactoren waardoor de huidstructuur verbetert.

Wat kunnen wij verbeteren met Meso-techniek?

Littekens veroorzaakt door acne, pigmentvlekken, rimpels, donkere kringen om het oog, de huid verstevigen (ook decolleté en hals), lichter maken van de tint, intensieve hydratatie, egaler maken van de huid, grove poriën verfijnen, vermindering van oneffenheden en couperose.

Wat zijn en doen de BB Glow gekleurde serums?

Dit zijn verdunde pigmenten en blijven in de opperhuid. Het geeft je gezicht een mooi egaal en stralend effect zonder gebruik te maken van echte pigmenten.

Zijn de producten veilig?

Dit is een veilige en effectieve manier zonder de huid te beschadigen. BB Glow (semi permanente serum) wordt oppervlakkig in de huid aangebracht door een speciale nano techniek. Voordat BB Glow serum wordt aangebracht, wordt er eerst met de meso techniek (kleine naaldjes, maximaal 0,5 mm diep) het booster serum ingebracht dat nodig is om de huid te verbeteren. De behandeling is niet pijnlijk.

Het BB Glow serum is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU. Het serum is vrij van geuren, alcohol, kleurstoffen én is allergenenvrij. Dit maakt het product uitermate geschikt voor langdurige toepassing. Afgezien van gevoelige huidtypes, is er slechts één dag aan downtime nodig. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn lichte roodheid 2-3 uren bij gevoelige huid. Gedurende 48 tot 72 uur geen make-up op doen. Liefst zo lang mogelijk water vermijden op gezicht, tevens voor de langere houdbaarheid van de behandeling.

Wat is de volgorde van een kuurbehandeling Meso & BB Glow?

Eerste behandeling

Na 14 dagen tweede behandeling

Na 14 dagen derde behandeling

Hoe lang duurt het resultaat?

Om het effect langer in de huid te behouden adviseren wij een maandelijkse behandeling gedurende 4 maanden. Het effect kan gemiddeld 4 tot 6 maanden te zien zijn afhankelijk van het huidtype en hoe vaak de behandeling wordt gedaan. De producten van Alexandre Fabelle zijn afgestemd op intensieve huid verbeterende behandelingen en worden ook geadviseerd voor thuisgebruik.

Behandeling:                                 Prijs per behandeling:

Anti aging hals en decollete                   €    138

Donkere kringen rond de ogen               €    150

Droge vochtarme huid (jonge huid)       €      80

Pigmentvlekken                                      €    109

Rijpe droge huid/rimpels                       €    175

Vette huid                                              €    145

Beoordeel Beaudermo