Injectable behandelingen lippen met fillers - BeauDermo

De filler behandeling

Duur van de behandeling ongeveer 15-30 minuten. Na de behandeling ziet u direct resultaat. Het wordt wel aanbevolen overmatige blootstelling aan zon/UV straling te vermijden gedurende één week na de behandeling. Na vier weken komt u terug voor de vervolgafspraak.

Bijwerkingen na een filler behandeling

Direct na de behandeling kan er sprake zijn van enige roodheid, zwelling en ontstaat er soms een blauw plekje. Deze effecten zullen na 1-2 dagen weer zijn weggetrokken. Stylage en Juvéderm worden uiteindelijk geheel door het lichaam verwerkt. Het zijn volkomen veilige vulmiddelen en kunnen geen allergische reacties geven.

Juvéderm Volbella

De Juvéderm Volbella is speciaal ontwikkeld om volume terug te brengen in de lippen en gebied rond de mond. De gel wordt met een uiterst dun naaldje in de huid gespoten, wat zorgt voor een natuurlijk en egaal resultaat.

Juvederm Volbella 1,0 ml met lidocaine                                                   € 399,00

Resultaten met Juvéderm

De resultaten van een behandeling met Juvéderm zijn direct zichtbaar. U ziet meteen dat het behandelde gebied gladder is of de lippen voller zijn. De huid kan direct na de behandeling een beetje gezwollen zijn. Dit neemt geleidelijk af en is na één tot twee dagen verdwenen. Meteen na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten hervatten. U profiteert ongeveer een jaar van het effect van de behandeling. Juvéderm wordt volledig door het lichaam afgebroken. Om het effect van de behandeling te behouden, kunt u deze zonder problemen na een jaar herhalen.

Wat is Stylage?

Stylage bestaat uit een combinatie van cross-linked hyaluronzuur en een anti-oxidant (genaamd Mannitol). Deze combinatie zorgt ervoor dat de filler er natuurlijk uitziet. Mannitol, dat van nature voorkomt in fruit en groenten, vermindert de negatieve effecten van vrije radicalen die vrij komen bij de behandeling. Daarmee heb je minder kans op blauwe plekken en zwellingen na de behandeling en is je huid beschermt tegen afbraak van de filler.

Stylage behandelingen

De behandeling met Stylage verloopt niet anders dan behandeling met andere fillers (Juvéderm bijvoorbeeld). Stylage wordt met een dun naaldje in de huid geïnjecteerd. Stylage kan net als andere fillers worden ingezet om een zogenaamde liquid facelift mee te doen. Het verouderingsproces, waarbij er sprake is van volumeverlies kan worden gecorrigeerd met een dikkere vorm van hyaluronzuur, bijvoorbeeld Stylage XL. De Stylage wordt ingebracht middels een canule in de diepere lederhuid, bijvoorbeeld in de jukbeenderen en wangen, zodat er een wanglift plaatsvindt. Het gezicht ziet er daarmee jonger uit, hamsterwangen nemen af en wallen worden minder zichtbaar. Het voordeel van Stylage inbrengen middels een canule is dat er minder injectieplaatsen nodig zijn.

Stylage Special Lips

Voor het opvullen van kleine oppervlakkige rimpels rond de mond, het aanzetten van de contouren van de lip en het volume vergroten van de lippen.

Stylage S

Voor het opvullen van fijne en oppervlakkige rimpels, zoals kraaienpootjes, tegengaan van donkere kringen onder de ogen, volume geven aan lippen.
Het effect is gemiddeld 9 maanden merkbaar.

Stylage S 0,8 ml € 325,00
Stylage Lips 0,8 ml met lidocaine € 325,00
Beoordeel Beaudermo