Gezichtsbehandelingen voor huidverjonging Den Haag - BeauDermo

Alexandre Fabelle younger looking energizing treatment

Ginseng elastine mask bevat het actieve Ginseng. Het is een meer dan 2000 jaar oud kruid, dat gebruikt wordt voor zijn energiegevende en revitaliserende eigenschappen. Samen met de ontgiftende en rimpelbestrijdende eigenschappen van het Chinese Pearl Powder ziet de huid er na deze behandeling vitaler en jeugdiger uit.

Prijs:  € 99,00

Tijdsduur: 60 minuten

 

Alexandre Fabelle Luxerant

Deze behandeling heeft een zeer sterk liftend effect!
De huid voelt strakker, compacter en comfortabel aan.
Echt een behandeling waarvan je het resultaat voelt en ziet!
De ingrediënten collageen, hexapeptiden en de Aloë Vera plus de Ultra therapie zorgen voor dit resultaat.

Prijs: € 99,00

Tijdsduur: 60 minuten

 

Alexandre Fabelle Skin lift mask treatment

Een behandeling voor een verslapte of futloze rimpelige huid.
Voor diegenen die meer stevigheid en volume willen voor de huid.
Deze behandeling geeft zichtbaar resultaat al na één behandeling!

Prijs: € 99,00

Tijdsduur: 60 minuten

Alexandre Fabelle Caviar behandeling – Maximize your looks

Een echte ‘Coupe d’eclat-express-treatment’. Deze behandeling maakt uw huid glad en strak en neemt ieder spoor van vermoeidheid weg. Kortom: een week vakantie in een behandeling van 50 minuten!

De behandeling geeft een bijzonder prettig gevoel en ontspant uw trekken. U ziet er heerlijk uitgerust en ontspannen uit. Het kalmeert, verzacht en verheldert de teint van uw huid. Het caviar extract bevordert de collageenvorming en herstel in de weefsels. De eigen weerstand wordt opgebouwd.

Prijs: € 120,00

Tijdsduur: 90 minuten

 

Alexandre Fabelle Exultation treatment

Voor de normale, vale en grove huid. Anti-ageing.
Een verrukkelijke behandeling voor de slappe huid; de huid wordt steviger, fijner van structuur en krijgt vooral een heldere teint.

Prijs: € 125,00

Tijdsduur: 90 minuten

 

Alexandre Fabelle Botanical Peel Anti-Ageing treatment

Een natuurlijke ingrediënten peeling voor ieder huidtype

De Botanical Peel behandeling geeft verbluffende resultaten bij het jong houden van uw huid. Het maakt uw huid fris, transparant, jeugdig, glad en stralend. Botanical Peel werkt van binnenuit. Uw huid heeft binnenin levende huidcellen en daar werkt de peeling op. De Botanical Peel zet de fibroblasten aan het werk: dit zijn de cellen welke de huid steviger en compacter maken.

Wissel uw normale onderhoudsbehandeling altijd af met een Botanical Peel behandeling.

Prijs: € 145,00

Tijdsduur: 75 minuten

 

Priori smoothing eye treatment

Ontwikkeld voor het verkrijgen van een snelle, zichtbare vermindering van de zichtbare fijne lijntjes in het kwetsbare ooggebied, gecombineerd met het gebruik van Priori Eye Serum met een unieke combinatie van actieve ingrediënten en zachte exfoliërende werking voor een snelle versteviging.

Tijdsduur: 30 minuten

Prijs: € 75,00

 

Peeling

★★★★★
Hee Caroline, ik wil even een compliment geven nav de botanical peeling. Ik zie mijn decolleté echt opknappen ervan en de crèmes voor het gezicht zijn fijn! Dankjewel!
- A.W.

zeer deskundig

★★★★★
Zo'n 12 jaar geleden zocht ik een andere schoonheidsspecialiste. Via internet kwam ik bij Caroline terecht. De website straalde een en al professionaliteit uit. Dit voelde meteen goed. Na die eerste gezichtsbehandeling ben ik nooit meer weggegaan; Caroline is met recht een skin professional te noemen! Haar behandelingen zijn niet 'standaard'. Elke keer als ik kom kijkt ze naar de conditie van mijn huid om vervolgens haar behandeling hierop af te stemmen. De behandeling is een weldaad voor mijn huid en zelfs dagen erna ervaar ik een zuiver tintelend gevoel van de werkzame stoffen van de producten die Caroline gebruikt. Inmiddels gebruik ik nu ook al een aantal jaren de verzorgingsproducten die Caroline mij adviseert om mijn huid goed geconditioneerd te houden. Het resultaat liegt er niet om; mijn huid ziet er stralend en jeugdig uit mede door de goede behandelingen en adviezen van Caroline. Op zo'n manier mooi ouder te worden is een cadeautje aan jezelf.
- Mireille
Beoordeel Beaudermo