Gezichtsbehandelingen voor huidverbetering Den Haag - BeauDermo

Alexandre Fabelle hydration treatment

Vochtbehandeling voor de droge, gevoelige, normale, gecombineerde en rijpe huid.

Het Elastine Powder Mask maakt de huid zijdezacht en glad. De huid voelt heerlijk koel aan. Het masker doet rode vlekjes vervagen. Het Elastine Powder Mask is niet alleen schitterend voor het gezicht maar ook uitmuntend voor decolleté behandelingen. Zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Prijs: € 99,00

Tijdsduur: 60 minuten

 

Alexandre Fabelle sirens Treatment 

Voor de droge en/of gevoelige huid
De betoverende zang van de Sirenen uit de Griekse oudheid verleidde vele mannen en… met deze behandeling krijg je direct een mooie transparante teint die er verleidelijk uitziet!

Prijs: € 105,00

Tijdsduur: 60 minuten

 

Alexandre Fabelle ultimo hydration treatment

Vochtbehandeling voor alle huidtypen en de huid met fijne rimpeltjes.
De heel gevoelige huid geniet ook van deze behandeling.
Deze behandeling hydrateert en laat de huid zacht, glad en verzorgd achter.
De huid houdt de hydratatie lang vast vooral door de producten ook thuis te gebruiken.

Prijs: € 120,00

Tijdsduur: 90 minuten

 

Alexandre Fabelle abundancy treatment

Zuurstofbehandeling voor een complete relaxation, versteviging en een heldere transparante teint.

Een  behandeling voor de huid die vermoeide trekken heeft en er uitgerust wil uitzien, fijne rimpeltjes wil verminderen, de huid wil verstevigen en die het zuurstofgehalte in de huid wil verhogen. De oxygen ampoule die in de behandeling wordt gebruikt voorziet de huid van zuurstof en laat de cellen beter ademhalen. Daardoor geven ze de huid een jeugdige look en ziet de huid er meer ontspannen uit. Oxygen Mask ondersteunt dit effect en bevat het nano loaded particul systeem dat zuurstof naar de huid transporteert. Uw huid zal er na de behandeling mooi, uitgerust en verstevigd uitzien.

Prijs: € 125,00

Tijdsduur: 90 minuten

 

Alexandre Fabelle botanical peel treatment

Een natuurlijke ingrediënten peeling voor ieder huidtype

De Botanical Peel behandeling geeft verbluffende resultaten bij het oplossen van uw huidproblemen. Het maakt uw huid fris, transparant, jeugdig, glad en stralend. Botanical Peel werkt van binnenuit. Uw huid heeft binnenin levende huidcellen en daar werkt de peeling op. De Botanical Peel zet de fibroblasten aan het werk: dit zijn de cellen welke de huid steviger en compacter maken.

Wissel uw normale onderhoudsbehandeling altijd af met een Botanical Peel behandeling.

Prijs: € 145,00

Tijdsduur: 75 minuten

 

Priori “Peel it” treatment

Hydraterende behandeling. Een relaxte resultaat gerichte behandeling, welke de huidvochtigheid stimuleert, diep reinigt, exfolieert, opfrist en stimuleert voor een heldere, zachte, stralend uitziende jeugdige huid. Ideaal voor een zeer vochtarme gestreste huid.

Prijs: € 85,00

Tijdsduur: 45 minuten 

 

Reinigingsbehandeling

★★★★★
Al meer dan een jaar bezoek ik de salon van Caroline naar volle tevredenheid! In het begin had ik erg last van een onzuivere geïrriteerde huid. Dankzij haar reinigingsbehandelingen en bij behorende producten van Fabelle is mijn huid steeds meer in balans gekomen. Heb je net als ik last van een gevoelige huid, wees dan niet bang om je over te geven aan de handen van Caroline.
- Jillian

Goed resultaat

★★★★★
Ik was op 1 februari bij u voor een consult voor mijn huidprobleem, een te droge huid. U heeft mij sommige producten aanbevolen en ik ben blij te melden dat het werkt! Bij deze dank ik u zeer.!!! Ik wilde u al eerder schrijven maar heb daar helaas niet de kans toe gehad. Gezien de goede werking, zal ik de producten gewoon blijven gebruiken. Sinds ik tevreden ben met de producten en de manier waarop u met uw klanten omgaat, ben ik van plan om regelmatig naar uw praktijk te komen voor een check-up.
- Vanissa Escoro

gezichtsbehandeling

★★★★★
Hey Carolien, mijn huid is echt wel minder rood op die plekken, ziet er rustiger uit. En voelt ook stuk lekkerder aan. Had ik niet verwacht als gewone gezichtsbehandeling scepticus. Bedankt!
- Cleo
Beoordeel Beaudermo