Filler behandelingen - BeauDermo

Injectable behandelingen met fillers

Behandeling van rimpels en plooien met injectables

De behandeling van rimpels en plooien is een beslissing die u zelf maakt. De behandelend arts kan u daarbij adviseren welke behandeling voor u het meeste resultaat oplevert. Het gehele gelaat zal worden bekeken, zoals de vorm, de huid, de volheid en het evenwicht in de veroudering tussen de verschillende delen van het gezicht.
Voorafgaand aan de behandeling krijgt u vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek met de behandelend cosmetisch arts. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een (injectable) behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk advies. Aansluitend kunt u zich eventueel direct laten behandelen.

Rimpel- en plooienvorming

Als we ouder worden verandert de huid. De huid wordt slapper, gaat rimpels en plooien vertonen en er kunnen onregelmatigheden ontstaan. Enerzijds wordt de veroudering van de huid genetisch bepaald en is vaak onvermijdelijk. Aan deze interne veroudering kunnen we helaas weinig doen. Adviezen als een evenwichtige voeding, vitamines, goede bloeddoorstroming en een goede huidverzorging kunnen daarbij helpen. De veroudering van buitenaf wordt enerzijds door de levenswijze bepaald zoals constante stress, onjuiste voeding, alcohol en sigaretten. Anderzijds veroudert de huid ook snel door de factor zonlicht. Een natuurlijke methode om deze rimpels en plooien te corrigeren is de behandeling door middel van injectables, zoals met Stylage en Juvéderm.

De filler behandeling

Duur van de behandeling ongeveer 15-30 minuten. Na de behandeling ziet u direct resultaat. Het wordt wel aanbevolen overmatige blootstelling aan zon/UV straling te vermijden gedurende één week na de behandeling. Na vier weken komt u terug voor de vervolgafspraak.

Bijwerkingen na een filler behandeling

Direct na de behandeling kan er sprake zijn van enige roodheid, zwelling en ontstaat er soms een blauw plekje. Deze effecten zullen na 1-2 dagen weer zijn weggetrokken. Stylage en Juvéderm worden uiteindelijk geheel door het lichaam verwerkt. Het zijn volkomen veilige vulmiddelen en kunnen geen allergische reacties geven.

Soorten fillers

Juvéderm

Prijzen per behandeling

Juvederm Volbella 1,0 ml met lidocaine 399,00
Juvederm Volift 1,0 ml met lidocaine 399,00
Juvederm Voluma 1,0 ml met lidocaine 399,00

Wat is Juvéderm ?

Juvéderm is eveneens een assortiment fillers voor het gelaat waarmee de tekenen voor van huidveroudering zachtjes worden weggewerkt en die uw bestaande kwaliteiten subtiel benadrukt. De fillers van Juvéderm hebben als belangrijkste bestanddeel hyaluronzuur in gelvorm. Deze gels worden met een uiterst dun naaldje onder de huid gespoten. Het ingespoten hyaluronzuur trekt vocht aan wat niet alleen resulteert in een goed gehydrateerde huid, maar ook extra volume.

Deze nieuwe generatie fillers van Juvéderm zijn speciaal ontwikkeld waardoor deze zachte gelformules specifieke problemen kunnen aanpakken. Het resultaat is daarmee natuurlijk. De formule lijkt op de natuurlijke vorm van hyaluronzuur die in de huid voorkomt, waardoor het effect tot wel 14 maanden kan aanhouden.

Juvéderm behandelingen

De behandeling met Juvederm verloopt niet anders dan behandeling met andere fillers (Stylage bijvoorbeeld). Juvéderm wordt met een dun naaldje in de huid geinjecteerd. Het geeft tijdens het inspuiten een licht branderig gevoel dat meteen weer verdwijnt. Juvéderm is, zoals eerder gezegd, speciaal ontwikkeld als zachter alternatief voor fillers. De gelvorm kan eenvoudig worden geïnjecteerd en zorgt voor een langer aanhoudend, natuurlijk resultaat. Dit heeft te maken met de speciale samenstelling, met zogenaamde VYCROSS technologie  (korte hyaluronzuurketens zijn gekoppeld aan lange ketens), waarbij deze betere koppeling van hyaluronzuur ervoor zorgt dat het langer in de huid blijft en daarmee ook het effect van de rimpelbehandeling verlengt.
De Juvéderm lijn is verrijkt met Lidocaine, wat een verdovende werking heeft. Hierdoor verloopt de rimpelbehandeling voor u zo comfortabel mogelijk.

Juvéderm behandelgebieden

Er zijn een aantal varianten opgenomen in het assortiment, elk inspelend op een proces van huidveroudering.

Juvéderm Voluma met lidocaine

De Juvéderm Voluma met lidocaine is een filler die kan worden ingezet om het volume in het gezicht terug te brengen. Het is mogelijk om volume terug te brengen in de wangen en tevens een gladdere huid te krijgen. Ook is Juvéderm Voluma zeer geschikt om de vorm van het gezicht terug te verbeteren, door volume in de wangen, jukbeenderen en kin te herstellen. Hierdoor wordt de vorm van het gezicht zachter, wat resulteert in een jeugdige uitstraling.

Juvéderm Volift

Juvéderm Volift kan worden toegepast om fijne lijntjes te vervagen, daarmee uitermate geschikt om rokerslijntjes boven de mond te vervagen. Daarnaast kan ook de lipcontour worden neergezet middels deze filler en de lijnen die lopen van de neus naar de mond worden verzacht.

Juvéderm Volbella

De Juvéderm Volbella is speciaal ontwikkeld om volume terug te brengen in de lippen en gebied rond de mond. De gel wordt met een uiterst dun naaldje in de huid gespoten, wat zorgt voor een natuurlijk en egaal resultaat.

Resultaten met Juvéderm

De resultaten van een behandeling met Juvéderm zijn direct zichtbaar. U ziet meteen dat het behandelde gebied gladder is of de lippen voller zijn. De huid kan direct na de behandeling een beetje gezwollen zijn. Dit neemt geleidelijk af en is na één tot twee dagen verdwenen. Meteen na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten hervatten. U profiteert ongeveer een jaar van het effect van de behandeling. Juvéderm wordt volledig door het lichaam afgebroken. Om het effect van de behandeling te behouden, kunt u deze zonder problemen na een jaar herhalen.

Stylage

Prijzen per behandeling

Stylage S 0,8 ml 325,00
Stylage M 1,0 ml met lidocaine 450,00
Stylage L 1,0 ml 325,00
Stylage XL 1,0 ml 450,00
Stylage Lips 0,8 ml met lidocaine 325,00

Wat is Stylage?

Stylage bestaat uit een combinatie van cross-linked hyaluronzuur en een anti-oxidant (genaamd Mannitol). Deze combinatie zorgt ervoor dat de filler er natuurlijk uitziet. Mannitol, dat van nature voorkomt in fruit en groenten, vermindert de negatieve effecten van vrije radicalen die vrij komen bij de behandeling. Daarmee heb je minder kans op blauwe plekken en zwellingen na de behandeling en is je huid beschermt tegen afbraak van de filler.

Stylage behandelingen

De behandeling met Stylage verloopt niet anders dan behandeling met andere fillers (Juvéderm bijvoorbeeld). Stylage wordt met een dun naaldje in de huid geïnjecteerd. Stylage kan net als andere fillers worden ingezet om een zogenaamde liquid facelift mee te doen. Het verouderingsproces, waarbij er sprake is van volumeverlies kan worden gecorrigeerd met een dikkere vorm van hyaluronzuur, bijvoorbeeld Stylage XL. De Stylage wordt ingebracht middels een canule in de diepere lederhuid, bijvoorbeeld in de jukbeenderen en wangen, zodat er een wanglift plaatsvindt. Het gezicht ziet er daarmee jonger uit, hamsterwangen nemen af en wallen worden minder zichtbaar. Het voordeel van Stylage inbrengen middels een canule is dat er minder injectieplaatsen nodig zijn.

Stylage Special Lips

Voor het opvullen van kleine oppervlakkige rimpels rond de mond, het aanzetten van de contouren van de lip en het volume vergroten van de lippen.

Stylage S

Voor het opvullen van fijne en oppervlakkige rimpels, zoals kraaienpootjes, tegengaan van donkere kringen onder de ogen, volume geven aan lippen.
Het effect is gemiddeld 9 maanden merkbaar.

Stylage M

Voor het opvullen van middel tot diepe rimpels zoals bijvoorbeeld de mondneusplooi (ook wel nasolabiale plooi genoemd)
Het effect is gemiddeld 12 maanden merkbaar.

Stylage L

Voor het opvullen van diepe tot zeer diepe rimpels zoals bijvoorbeeld de plooien tussen de wangen en neus en rimpels bij de mondhoeken en de ruggen van de hand
Het effect is gemiddeld 12 maanden merkbaar.

Stylage XL

Liften door meer volume, toevoegen van volume aan jukbeenderen, behandelen van de gezichtscontour, behandelen van holle slapen.
Het effect is meer dan 12 maanden merkbaar.

Stylage behandelgebieden

De behandelgebieden van Stylage zijn dus vrijwel het gehele gezicht: wangen en jukbeenderen, slapen, ogen, onderkaak, neus-lipplooi, kin en lippen. Afhankelijk van het behandelgebied en de mate van volumeverlies kiest uw cosmetisch arts de juiste dikte Stylage.

Resultaten met Stylage

Het resultaat van de behandeling met Stylage is direct na de behandeling zichtbaar en blijft ongeveer negen tot twaalf maanden zichtbaar. Voor de lippen is de duur van de behandeling korter, ongeveer een half jaar.

Beoordeel Beaudermo