Dermatude behandeling - Den Haag

Dermatude: The Facelift Alternative

Hoe werkt de Meta Therapy? (Medical & Esthetical Tension Activating Therapy)

Met behulp van het Dermatude apparaat en het handstuk met ultra dunne naaldjes worden microperforaties in de huid gemaakt. Deze behandeling is niet pijnlijk. De huid wil deze onzichtbare microperforaties direct repareren en gaat collageen en elastine produceren, dus het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. De huid wordt van binnenuit door celregeneratie hersteld: een volledig natuurlijk proces dat de huid helemaal zelf doet. Bovendien worden bij de behandeling de werkzame stoffen in de vorm van subjectables in de huid gebracht, waarmee zeer specifieke en gerichte behandelingen uitgevoerd kunnen worden, afhankelijk van uw huidtype en doel van de behandeling. De subjectables ondersteunen de natuurlijke celregeneratie van de huid. Dus naast de regenererende werking van binnenuit door de huid zelf, worden tevens van buitenaf werkzame stoffen op een dieper niveau in de huid gebracht.

Rimpelbehandeling met de Meta Therapy methode

Naast de behandeling van het gehele gelaat, hals of decolleté, kunnen met speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden. Elke afzonderlijke rimpel kan behandeld worden. De huid vult zelf de rimpel van binnenuit op en de rimpels worden vlakker met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er worden geen injecties uitgevoerd en geen fillers ingespoten. Het is de huid zelf die de rimpel van binnenuit opvult. Een puur natuurlijk proces.

  • Veilige 100% natuurlijke methode
  • Direct zichtbaar resultaat
  • make-up mogelijk volgende dag
  • pijnloze behandeling
  • fantastische resultaten
  • tevreden klanten
  • Award Winning
  • Celebrity Treatment

Prijzen per Meta Therapy (Dermatude) behandeling

Gezichtsbehandeling 120,00
Gezichtsbehandeling + rimpelbehandeling 150,00
Gezichtshandeling + hals/decolleté 177,00
Gezichtshandeling + rimpel + hals/decolleté 207,00

Dermatude

★★★★★
Meestal sta ik heel sceptisch tegenover huidverjonging, maar over de Dermatude wilde ik me wel nader laten informeren. Caroline was zo enthousiast over de resultaten bij andere klanten, dat ik het toch wel wilde proberen. De eerste maand moest ik 1x per week een behandeling laten doen. Er werd mij verteld dat ik na 3 behandelingen het resultaat zou moeten kunnen zien, maar ik zag en voelde het na de 1e behandeling al. Dat stemde mij hoopvol, want dat was beter dan vooraf gezegd was. Na de 2e en 3e behandeling werd het resultaat alsmaar beter. Rimpels werden minder zichtbaar en mijn hele huid zag er beter uit. Vriendinnen begonnen er zelfs opmerkingen over te plaatsen, zeiden dat ik er goed uit zag en vroegen of ik iets aan mijn gezicht had laten doen. Na de eerste maand werden de behandelingen afgebouwd naar 1x per 2 weken en elke keer weer zie ik nog steeds verbetering. Nog een maandje en dan heb ik mijn volledige kuur afgerond, maar ben nu al waanzinnig tevreden over het resultaat. Ik moet mijn sceptische houding over huidverjonging nu bijstellen, het bestaat dus echt en het is zelfs niet pijnlijk. Daarom wilde ik graag deze review schrijven, want wanneer iets echt goed is, mag het ook gezegd worden!
- Nathalie F.

Dermatude

★★★★★
Ik kom ieder jaar een aantal keer voor een Dermatude behandeling. Door de dermatude heb ik geen last meer van een droge huid in de winter en ziet mijn huid er frisser en jonger uit en voelt lekker zacht aan. Er is een hoop verbeterd sinds ik hier kom. Carolien is iemand die ik vertrouw, ze werkt secuur en wil graag het beste reultaat voor haar klanten
- Cleo
Beoordeel Beaudermo