Couperose behandeling verwijderen rode adertjes - Den Haag

Tele’way couperose behandeling

Voor wie is deze Tele’way behandeling geschikt?

Voor de huid welke duidelijk zichtbare rode adertjes vertoont. Deze adertjes dienen met de juiste energie te worden behandeld. IPL of laserbehandeling is voor grotere adertjes niet geschikt omdat de adertjes zowel oppervlakkig als diepgelegen zijn waardoor IPL/laser vaak weinig tot geen resultaat geeft of de huid zelfs kan beschadigen. Met Tele’way kunnen we elke adertje nauwkeuriger behandelen waardoor we betere resultaten zonder beschadigingen kunnen leveren.

De couperose Tele’way behandeling:

Uw huid wordt behandeld met een speciale koelingstherapie pakking van Alexander Fabelle. Deze verstevigt de verslapte vaatwandjes en stopt het lekken van de bloedvaatjes waardoor nieuwe adertjes worden voorkomen en roodheid wordt verminderd. Na de koelingstherapie worden de zichtbare adertjes gecoaguleerd met het Tele’way apparaat. Bijwerkingen die u kunt verwachten zijn tijdelijke gezwollenheid, roodheid en korstvorming op de behandelde zones.

Het resultaat na een Tele’way behandeling:

Direct na de behandeling zijn de behandelde adertjes niet meer zichtbaar. De huid dient na de behandeling drie dagen te worden verzorgd met twee producten welke u na de behandeling ontvangt.

Prijs per Tele’way couperose behandeling:

Tele’way behandeling wangen 95,00
Tele’way behandeling neus 47,50
Tele’way behandeling wangen/neus 115,00
Tele’way vervolgbehandeling 97,50
Tele’way deelbehandeling vanaf 38,50

Couperose behandeling met IPL

Voor wie is deze couperose behandeling geschikt?

Voor de huid welke een constant aanwezige diffuuse roodheid vertoont en/of de huid met  oppervlakkig gelegen fijne vaatjes.

De IPL couperose behandeling:

De oppervlakkig gelegen vaatjes worden door de energie van de lamp dichtgebrand waardoor de roodheid in de huid verdwijnt. In de meeste gevallen zal men geen hinder van de behandeling ondervinden. Bijwerkingen die eventueel te verwachten zijn tijdelijke roodheid en/of kleine korstjes. De behandeling dient eens in de 3-4 weken herhaald te worden. Gemiddeld zijn 5-6 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Tijdens de gehele kuur en 4 weken na de laatste behandeling gebruikt u een sunblock.

Het resultaat na een IPL couperose behandeling:

De huid vertoont minder roodheid en oogt rustiger en egaler, camouflage met make-up is minder of niet meer nodig.

Prijs per couperose IPL behanding:

Couperose IPL behandeling € 110,00

Couperose producten voor thuis verkrijgbaar.

Naar onze webwinkel

couperose

★★★★★
Al 30 jaar ga ik het hele land door om couperose te laten verwijderen. Vroeger werd dat bijna nergens gedaan. Twee dames in heel Nederland kunnen dat perfect. Caroline is er één van. Ik kijk weer blij in de spiegel naar een mooie huid zonder rode strepen. Zoek niet verder.
- Nel Paape

couperose

★★★★★
Enkele jaren geleden was ik voor het eerst bij Caroline. Wat was ik blij eindelijk iemand te vinden die professioneel couperose kon verwijderen. Na zoveel slechte ervaringen in heel Nederland. Eens in de paar jaar komt het weer terug. Maar mijn gezicht is weer helemaal gaaf, zonder rode adertjes. Alweer bedankt! Caroline.
- Nel Paape

ipl, teleway

★★★★★
Ik ben voor het eerst bij carolien terecht gekomen voor het verwijderen van een tatoo waar ik nu gelukkig vanaf ben. Daarna heeft zij mijn couperose behandeld met IPL en teleway. ben erg tevreden met het resultaat. Bijkomend voordeel was dat de IPL gelijk mijn lichte pigmentvlek mee nam..Ik ben voor het eerst bij carolien terecht gekomen voor het verwijderen van een tatoo waar ik nu gelukkig vanaf ben. Daarna heeft zij mijn couperose behandeld met IPL en teleway. ben erg tevreden met het resultaat. Bijkomend voordeel was dat de IPL gelijk mijn lichte pigmentvlek mee nam. Carolien is iemand die ik vertrouw, ze werkt secuur en wil graag het beste reultaat voor haar klanten
- Cleo

Heel goed geholpen

★★★★★
Ik heb (nu niet meer) couperose rond mijn neus. Eerder paar keer laten behandelen bij een kliniek, geen verschil. Weggegooid geld. Maar vandaag bij Beaudermo geweest, 1 behandeling en ik heb geen couperose meer rond mijn neus. Ik ben heel erg blij dat Carolien me erg goed heeft geholpen. Geweldige dame. Ik zal zeker langs gaan voor andere behandelingen.
- Zahra

couperose

★★★★★
Ik kom al heel wat jaren bij carolien. Ik ben echt heel blij met het resultaat! Geen Couperose meer en elk jaar of elke 2 jaar nog een onderhoudsbehandeling.
- Thirza

couperose

★★★★★
Het resultaat is weer geweldig mooi. Alle ontsierende rode adertjes zijn weer verdwenen. Dankjewel Caroline, je bent een kanjer in je vak.
- Nel Paape
Beoordeel Beaudermo