Botox arts schoonheidssalon Den Haag - BeauDermo

Botox behandelingen

De werking van Botox

Injecties met Botox (Botuline Toxine A) worden gebruikt om de kracht van spiertjes in de huid te verminderen. Rimpels rond de ogen (“kraaienpootjes”) op het voorhoofd en de zogenaamde “fronsrimpel” zijn zeer geschikt om met Botox te behandelen. Doordat de mimische spieren minder krachtig worden, verstrijken de rimpels vanzelf.

De Botox behandeling

Vooraf hoeft u geen speciale maatregelen te treffen. De Botox zal rechtstreeks in de kleine spiertjes onder de huid worden gespoten, waardoor de spier verslapt en er minder rimpels in de huid getrokken kunnen worden. Het effect uit zich na enkele dagen en houdt ongeveer 3 tot 6 maanden aan. Herhaalde inspuitingen zijn nodig voor een langdurig resultaat.

Na de Botox behandeling

Als u de behandeling heeft ondergaan mag u alles doen wat u voor uw behandeling ook deed.

Mogelijke bijwerkingen na een Botox behandeling

In de eerste periode kan de huid wat gezwollen zijn. Deze zwelling trekt gewoonlijk binnen een uur geleidelijk weg. Een enkele maal komt allergie voor Botox voor. Indien dit het geval is kan er uiteraard niet meer behandeld worden.
Indien Botox niet door een ervaren arts wordt aangebracht bestaat het risico dat er een hangend bovenooglid ontstaat. Dit herstelt evenwel volledig binnen 4 maanden.
In geval van een zwangerschap wordt er niet met Botox behandeld.

Prijzen per Botox behandeling

Frons zone 160,00
Voorhoofd zone 160,00
Kraaienpootjes zone 160,00
Combinatie van 2 zones 299,00
3 zones 399,00

Botox bij overmatig transpireren

Ernstig transpireren onder de oksels, van de handen en voeten wordt ook met Botox behandeld. Na de behandeling door middel van injecties is de transpiratie gedurende zes tot negen maanden met 80 tot 90% verminderd.

Prijzen per behandeling

Oksels hyperhidrosis 50U 325,00
Oksels hyperhidrosis 100U 450,00
Handen hyperhidrosis 50U 325,00
Handen hyperhidrosis 100U 450,00
Voeten hyperhidrosis 50U 325,00
Voeten hyperhidrosis 100U 450,00
Beoordeel Beaudermo