Acne behandeling puistjes en meeëters Den Haag BeauDermo

Alexandre Fabelle Acne Methode

Voor wie is deze acne behandeling geschikt?

Voor de huid met actieve (onderhuidse) acne in de vorm van puisten, ontstekingen en meeëters.

De acne methode behandeling:

De Alexandre Fabelle Acne methode biedt voor elke acne huid oplossingen op korte én lange termijn. Met de behandeling zetten we de eerste stap waardoor de activiteit van acne al vermindert. Om het afnemen van de activiteit vast te houden wordt met de producten voor thuis dit proces voortgezet waardoor de talgproductie gereduceerd wordt en daardoor onstekingen continue worden geremd en op termijn verminderen. Al naar gelang de ernst van de acne zal een vervolgbehandeling(en) in de salon nodig zijn.

Het resultaat na de acne behandeling:

De huid is in de diepte gereinigd van alle onzuiverheden en voelt direct schoner en gladder aan.
Onderhuidse ontstekingen worden beter door de huid afgevoerd.

Prijs per acne behandeling:

Alexandre Fabelle acne behandeling € 59,00

Alexandre Fabelle Professional Botanical PeeL

Voor wie is de Botanical Peel geschikt?

Voor de huid met regelmatig terugkerende onzuiverheden en welke grove poriën en vlekken vertoont welke puistjes hebben achtergelaten.

De Botanical Peel behandeling:

Deze peeling geeft verbluffende resultaten bij acne, vette huid en de huid met grove poriën, maar ook bij de post-acne huid met vlekken. De peeling werkt huidvernieuwend.
Voor een totale huidvernieuwing waarbij de oude huidlaag er geheel af gaat, adviseren wij een kuur van 3 tot 7 wekelijkse behandelingen. Tijdens de kuur gebruikt u Special Black Mask voor thuis om ontstekingen te remmen en na de kuur gebruikt u de overige producten om het behaalde resultaat vast te houden.

Het resultaat na een Botanical Peel behandeling:

Daags na de behandeling zal de huid verschilfering vertonen waarna de huid elke dag gladder en egaler zal tonen en onzuiverheden aanzienlijk zijn verminderd.

Prijs per Botanical Peel behandeling:

Botanical Peel behandeling € 98,00

IPL (Intense Pulsed Light) acne behandeling

Voor wie is deze IPL behandeling geschikt:

Voor de huid welke alleen lokaal puisten en ontstekingen vertoont rond de kin, de kaakrand of op het voorhoofd. Ook is IPL geschikt voor behandeling van acne op de hals, het decolleté, borst of de rug.

Het resultaat na een IPL acne behandeling:

De activiteit van acne is verminderd waardoor roodheid en zwelling van puisten snel afneemt.

De IPL acne behandeling:

De IPL behandeling is bedoeld voor personen met een milde tot gematigde vorm van acne. IPL heeft door de gedoseerde warmte een positief effect op de acne. Hierdoor ontstaan minder ontstekingen. Het blauwe en groene licht van de IPL heeft een positief effect op bacteriën welke hierdoor worden vernietigd. Behandelingen dienen 2 maal per week te worden herhaald gedurende tenminste 4 weken.

Prijs per IPL acne behandeling:

IPL voorhoofd € 45,00
IPL kaaklijn en kin € 79,00
IPL kin en hals € 99,00

 

Naar onze webwinkel

Wonderen zijn de wereld nog niet uit

★★★★★
Na in de pubertijd geen last gehad te hebben van acne,zijn de onzuiverheden pas rond mijn 18de op komen zetten. Ik als jonge meid van 26,zat hier natuurlijk niet op te wachten. Bovendien heb ik een donkere huid waardoor dit veel diepe donkere vlekken heeft achtergelaten. Jaren ben ik bezig geweest met diverse behandelingen en producten. Huisarts in,dermatoloog uit. Na bijna de hoop opgegeven te hebben,stuitte ik tot op deze website. Huiverig als ik ben,besloot ik eerst een flesje gentle peel van Alexandre Fabelle aan te schaffen alvorens ik overging op een eventuele (na)behandeling. Zonder te overdrijven zag ik al na 1 dag duidelijk verschil,ik ben nu 3 weken verder en kan bijna zeggen dat ik af ben van mijn veelvuldige pigmentvlekken. En dit voor een zeer betaalbare prijs. Achteraf gezien heb ik heel wat geld verspilt maar een mooi huidje is eigenlijk onbetaalbaar. BeauDermo kan ik bij deze aan iedereen aanbevelen en ik kom hier zeker terug,bedankt topper!
- Sandy

Fabelle werkt :)

★★★★★
Al zo'n 10 jaar lang heb ik last van een onzuivere, geïrriteerde acné-achtige huid. Voordat ik bij Beaudermo/Caroline terecht ben gekomen heb ik eerdere pogingen ondernomen om dit probleem door een schoonheidsspecialist aan te laten pakken. Dit waren onprettige behandelingen waarbij de vellen van het gezicht sprongen, waarmee geen gewenst resultaat werd behaald. In september 2013 ben ik langsgegaan bij Caroline voor een huidanalyse. Caroline herkende mijn probleem en kon mij uitleggen hoe mijn huid werkt. Ze heeft mij de producten van Alexandre Fabelle voorgeschreven en twee behandelingen gegeven. Dit was voor mij een wereld van verschil; ik voelde me direct een stuk schoner en de producten zijn in tegenstelling tot de verwachting juist heel zacht en prettig! Op dit moment gebruik ik nog altijd de producten van Alexandre Fabelle. Mijn huid gaat nog elke dag zienderogen vooruit. Ze heeft meer kleur, glans en mijn pori�n worden kleiner. Ook heb ik geen jeuk meer. Ik voel me een stuk beter in mijn vel zitten met een mooiere huid. Het is heel prettig dat een behandeling en volharding (discipline is nodig want je doet het uiteindelijk voor een groot deel zelf!) zijn vruchten afwerpt! Ik durf ook zeker nog meer resultaat te verwachten. Dank je wel Caroline!
- D.

Alexandre Fabelle

★★★★★
Ik ben ook heel erg tevreden met de producten van Alexandre Fabelle. Ik had enorme last van een onrustige acne huid en had ook al echt alles al geprobeerd, verschillende merken en ben ook bij de dermatoloog geweest waar ik medicijnen kreeg die uiteindelijk ook niet hielpen. Sinds ik de producten van Alexandre Fabelle gebruik ziet mijn huid er zoveel beter uit en wordt ook steeds gaver, acne is zo goed als weg en mij porieën zijn veel fijner. Echt een aanrader!!
- MM
Beoordeel Beaudermo