Welkom bij BeauDermo
Uw huidspecialist

Het maximale resultaat voor uw huid behalen. Dat is onze missie. Ambitie, innovatie en kennis zijn hierbij onze drijfveren. Onze visie voor het creëren van een betere en jongere huid. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huid?

Maak een afspraak
Skin professional
Caroline Klein-Goossens is gespecialiseerd schoonheidsspecialiste met ruim 20 jaar ervaring in de beautybranche en eigenaar van BeauDermo. Haar focus heeft zij gelegd op huidverbeterende en huidverjongende behandelingen waarbij resultaatgericht werken – met veilige gecertificeerde high-tech apparatuur en de juiste kennis en toepassing – voorop staat. Door een persoonlijk gerichte aanpak voor, tijdens en na de behandeling wordt actief ingezet om realistisch en haalbare resultaten te behalen.

Onze diensten

Huidverbetering

Wil je een schone, frisse huid en ben je op zoek naar wat rust en comfort? Dan is een van onze gezichtsbehandelingen iets voor jou. Of ben je op zoek naar het verminderen van pigment vlekjes? Weet je niet welke behandeling bij je huid past? Wij adviseren je graag.

Maak een afspraak

Huidverjonging

Wil je minder grove poriën? Minder rimpels en lijntjes? Dan is een van de huidverjonging behandeling iets voor jou. Door middel van onze innovatieve technieken kunnen we je zo snel en veilig mogelijk helpen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling.

Maak een afspraak

Cosmetisch arts

Een aantal dagen per jaar wordt Beaudermo vergezeld door Raymond de Zeeuw. Dr. de Zeeuw is gespecialiseerd in het behandelen van kalk (schimmel) nagels, spataderen en anti-rimpel behandelingen met injectables. Maak meteen een afspraak voor advies op maat.

Maak een afspraak
Cosmetisch arts
Raymond de Zeeuw is zowel cosmetisch arts als fleboloog. Als cosmetisch arts heeft hij zijn focus gelegd in anti-rimpelbehandelingen met injectables. Als fleboloog houdt hij zich bezig met het behandelen van spataderen. Daarnaast kan je ook bij hem terecht voor een laserbehandeling van kalk(schimmel)nagels. Dr. De Zeeuw is aanwezig bij ons op maandag 19 september 2022 van 10.00-13.00 uur. Neem contact met ons op wanneer u een afspraak wilt inplannen.