Deel uw salonervaring met anderen.

Naam*:
Onderwerp*:
E-mail*:
Website:
Schrijf uw ervaring*:
Neem de tekst over:   
      E-mail niet weergeven  


Ik ben prettig geholpen bij Beaudermo. Vriendelijk en deskundig. Ik kan het aanraden.

Hee Caroline, ik wil even een compliment geven nav de peeling. Ik zie mijn decolleté echt opknappen ervan en de crèmes voor het gezicht zijn fijn! Dankjewel!

Caroline's treatments included proper care and advise, in a friendly and relaxed atmosphere. The laser treatment of my tattoo shows excellent results. Great quality of service at a comparably low price. Highly recommended!

super ervaring gehad. Dank je wel voor het verwijderen van 2 tatoos altijd met goede zorgen. Ik kan het iedereen aan raden. caroline is altijd gezellig. Bedankt voor e goede Hulp.

Ik had twee “storende” (want in gezicht) bultjes op m’n neus. Caroline heeft deze grondig en netjes weggehaald en meteen nog 2 andere plekjes meegenomen. Goede nazorg, het is mooi en snel genezen en ik ben erg blij met het resultaat. (PS, dit was bij andere schoonheidssalons niet gelukt)

Ik heb 1 tatoeage laten verwijderen door Caroline op mij rechterschouder. Dit was zowel voor mij als voor haar erg spannend omdat ik een donkere huid heb. Maar het eindresultaat mag er wezen. Mijn tatoeage is helemaal weg en er valt niets meer te zien. Ik ben nu in behandeling bij haar voor een 2e tatoeage op mijn onderrug.
En hier heb ik weer het volste vertrouwen in. Caroline verstaat haar vak en het is ook altijd gezellig bij haar!

Altijd super goed geholpen door Caroline. Elke afspraak is altijd weer gezellig en Caroline neemt echt de tijd.
Voorheen kwam ik bij een andere salon voor IPL behandeling, maar zag hier nooit resultaten van. Bij Caroline merkte ik al na behandeling 1 écht resultaat. Ook nu zit er bijna geen haar meer op de behandelde plek! Super tevreden dus 🤗!

Ik ben voor het eerst bij carolien terecht gekomen voor het verwijderen van een tatoo waar ik nu gelukkig vanaf ben. Daarna heeft zij mijn couperose behandeld met IPL en teleway. ben erg tevreden met het resultaat. Bijkomend voordeel was dat de IPL gelijk mijn lichte pigmentvlek mee nam. Nu kom ik ieder jaar een aantal keer voor een Dermatude behandeling. Door de dermatude heb ik geen last meer van een droge huid in de winter en ziet mijn huis er frisser en jonger uit en voelt lekker zacht aan. Er is een hoop verbeterd sinds ik hier kom. Carolien is iemand die ik vertrouw, ze werkt secuur en wil graag het beste reultaat voor haar klanten

Heel tevreden mijn behandeling bij beaudermo. Was eerst bij een andere salon geweest om mijn permanente makeup weg te laten laseren, daar werd het heel slordig gedaan. Caroline is heel professioneel en neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader!!!

Since visiting Caroline 2 months ago for acne, my skin has improved so much. The treatments and products she's recommended have all been brilliant and my confidence has improved loads. I couldn't recommend her enough as she's done nothing but help me and my skin looks so much better!

Enkele jaren geleden was ik voor het eerst bij Caroline. Wat was ik blij eindelijk iemand te vinden die professioneel couperose kon verwijderen. Na zoveel slechte ervaringen in heel Nederland. Eens in de paar jaar komt het weer terug. Maar mijn gezicht is weer helemaal gaaf, zonder rode adertjes. Alweer bedankt! Caroline.

Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. 1 tattoo is al bijna weg de andere is al goed op weg en al een stuk lichter. Aardige mevrouw die haar werk goed doet een echte aanrader als iemand van z'n tattoo af wil dan moet u hier echt langs.

Na veel te lang wachten (omdat ik het eng vond) heb ik onlangs een paar fibromen onder mijn armen laten verwijderen bij Beaudermo.
Ik vond dat de behandeling vlot en prettig verliep. Het deed vrijwel geen pijn, er werd rustig en zorgvuldig gewerkt. Nadien totaal géén pijn gehad en de zeer kleine wondjes waren binnen twee dagen keurig genezen.

Op zondag zijn de meeste korstjes eraf gevallen en vanochtend was ik zogezegd korstvrij. Wauw! De resultaten zijn verbluffend! De pigmentvlekken zijn weg en er zijn hier en daar roze vlekken (nieuwe huid vermoedelijk). Ik ben erg tevreden!

Super bedankt voor je zorgzaamheid en je professionaliteit! Ik laat de celvernieuwing nog haar werk doen en wil graag over 2 maandjes weer langswippen om de rest van de vlekjes (die eerst onopvallend waren, zoals jij al zei) misschien ook nog weg te laseren.‎
 
Bedankt!! Ik had terecht vertrouwen in jouw kundigheid! 

Caroline is professioneel, vriendelijk en biedt de zorg die een klant nodig heeft. Ik heb een vetbultje weg laten halen en twee pigmentbehandelingen laten ondergaan. Momenteel is het nog even afwachten tot ik volledig ben hersteld, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen. Deze pigmentvlekken hebben mij altijd al gestoord, maar bij Velthuijs Kliniek en een andere beautysalon ben ik geen stap verder gekomen. Caroline biedt maatwerk en raad ik zeker aan.

Al 30 jaar ga ik het hele land door om couperose te laten verwijderen. Vroeger werd dat bijna nergens gedaan. Twee dames in heel Nederland kunnen dat perfect. Caroline is er één van. Ik kijk weer blij in de spiegel naar een mooie huid zonder rode strepen. Zoek niet verder.

Ik heb huidoneffenheden (vetbultjes) bij Caroline van BeauDermo weg laten halen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Na een week was er bijna niets meer van te zien en na drie weken was het alsof er nooit een oneffenheid had gezeten. Caroline is deskundig, gezellig en sociaal. Ze stelt je op je gemak. Prima schoonheidsspecialist, een aanrader.

Ik ben ook heel erg tevreden met de producten van Alexandre Fabelle. Ik had enorme last van een onrustige acne huid en had ook al echt alles al geprobeerd, verschillende merken en ben ook bij de dermatoloog geweest waar ik medicijnen kreeg die uiteindelijk ook niet hielpen. Sinds ik de producten van Alexandre Fabelle gebruik ziet mijn huid er zoveel beter uit en wordt ook steeds gaver, acne is zo goed als weg en mij porieën zijn veel fijner. Echt een aanrader!!

Ik ben zo tevreden over BeauDermo (Caroline). Ik kom hier nu al een tijdje en normaal was ik nooit tevreden over behandelingen in andere salons, dus ik ging elke keer ergens anders heen. Ik laat nu om in de zoveel maanden mijn pigment vlekken weg laseren en dan zijn ze ook echt weg! Ik krijg veel complimenten van vriendinnen dat mijn gezicht er egaal en stralend uitziet. Heel erg bedankt Caroline en tot snel!

Na een paar maanden ca 80 fibromen of meer (staafwratjes groot en klein) onder mijn armen heb laten verwijderen kan ik melden dat nagenoeg alle fibromen littekenloos zijn verwijderd.
Complimenten!

Ben een aantal weken geleden bij je geweest voor een aantal vetbultjes op neus en wangen.
Ik ben echt heel blij met het resultaat van jouw behandeling. De wondjes zijn zonder littekens genezen.
Echt mooi!

Na in de pubertijd geen last gehad te hebben van acne,zijn de onzuiverheden pas rond mijn 18de op komen zetten.
Ik als jonge meid van 26,zat hier natuurlijk niet op te wachten.
Bovendien heb ik een donkere huid waardoor dit veel diepe donkere vlekken heeft achtergelaten.
Jaren ben ik bezig geweest met diverse behandelingen en producten.
Huisarts in,dermatoloog uit.
Na bijna de hoop opgegeven te hebben,stuitte ik tot op deze website.
Huiverig als ik ben,besloot ik eerst een flesje gentle peel van Alexandre Fabelle aan te schaffen alvorens ik overging op een eventuele (na)behandeling.
Zonder te overdrijven zag ik al na 1 dag duidelijk verschil,ik ben nu 3 weken verder en kan bijna zeggen dat ik af ben van mijn veelvuldige pigmentvlekken.
En dit voor een zeer betaalbare prijs.
Achteraf gezien heb ik heel wat geld verspilt maar een mooi huidje is eigenlijk onbetaalbaar.
BeauDermo kan ik bij deze aan iedereen aanbevelen en ik kom hier zeker terug,bedankt topper!

Ik was op 1 februari bij u voor een consult voor mijn huidprobleem, een te droge huid. U heeft mij sommige producten aanbevolen en ik ben blij te melden dat het werkt! Bij deze dank ik u zeer.!!! Ik wilde u al eerder schrijven maar heb daar helaas niet de kans toe gehad. Gezien de goede werking, zal ik de producten gewoon blijven gebruiken. Sinds ik tevreden ben met de producten en de manier waarop u met uw klanten omgaat, ben ik van plan om regelmatig naar uw praktijk te komen voor een check-up.

Al zo'n 10 jaar lang heb ik last van een onzuivere, ge�rriteerde acn�-achtige huid. Voordat ik bij Beaudermo/Caroline terecht ben gekomen heb ik eerdere pogingen ondernomen om dit probleem door een schoonheidsspecialist aan te laten pakken. Dit waren onprettige behandelingen waarbij de vellen van het gezicht sprongen, waarmee geen gewenst resultaat werd behaald.

In september 2013 ben ik langsgegaan bij Caroline voor een huidanalyse. Caroline herkende mijn probleem en kon mij uitleggen hoe mijn huid werkt. Ze heeft mij de producten van Alexandre Fabelle voorgeschreven en twee behandelingen gegeven. Dit was voor mij een wereld van verschil; ik voelde me direct een stuk schoner en de producten zijn in tegenstelling tot de verwachting juist heel zacht en prettig!

Op dit moment gebruik ik nog altijd de producten van Alexandre Fabelle. Mijn huid gaat nog elke dag zienderogen vooruit. Ze heeft meer kleur, glans en mijn pori�n worden kleiner. Ook heb ik geen jeuk meer. Ik voel me een stuk beter in mijn vel zitten met een mooiere huid.

Het is heel prettig dat een behandeling en volharding (discipline is nodig want je doet het uiteindelijk voor een groot deel zelf!) zijn vruchten afwerpt! Ik durf ook zeker nog meer resultaat te verwachten.
Dank je wel Caroline!

Meestal sta ik heel sceptisch tegenover huidverjonging, maar over de Dermatude wilde ik me wel nader laten informeren. Caroline was zo enthousiast over de resultaten bij andere klanten, dat ik het toch wel wilde proberen. De eerste maand moest ik 1x per week een behandeling laten doen. Er werd mij verteld dat ik na 3 behandelingen het resultaat zou moeten kunnen zien, maar ik zag en voelde het na de 1e behandeling al. Dat stemde mij hoopvol, want dat was beter dan vooraf gezegd was. Na de 2e en 3e behandeling werd het resultaat alsmaar beter. Rimpels werden minder zichtbaar en mijn hele huid zag er beter uit. Vriendinnen begonnen er zelfs opmerkingen over te plaatsen, zeiden dat ik er goed uit zag en vroegen of ik iets aan mijn gezicht had laten doen. Na de eerste maand werden de behandelingen afgebouwd naar 1x per 2 weken en elke keer weer zie ik nog steeds verbetering. Nog een maandje en dan heb ik mijn volledige kuur afgerond, maar ben nu al waanzinnig tevreden over het resultaat. Ik moet mijn sceptische houding over huidverjonging nu bijstellen, het bestaat dus echt en het is zelfs niet pijnlijk. Daarom wilde ik graag deze mail aan u sturen, want wanneer iets echt goed is, mag het ook gezegd worden!

Op advies van Caroline ben ik ca. twee maanden geleden een aantal producten van LavieSage gaan gebruiken. Ik moet zeggen dat ik erg enthousiast ben! Heb al veel aan behandelingen gedaan de afgelopen jaren, zoals microdermabrasie, dermashaper, zuurstofbehandelingen, peelings en micro needling. Dat zijn stuk voor stuk mooie behandelingen maar de combinatie om ook van binnenuit te werken spreekt mij aan en versterkt elkaar. Mijn huid ziet er echt geweldig uit; mooie gloed en is ook een stuk steviger geworden. Vooral het product Skin Boost & Lift is een topper! Het is niet goedkoop maar dat zijn de diverse behandelingen ook niet. Ze geven aan dat je, wanneer je twee maatlepeltjes per dag gebruikt, je voor ��n maand genoeg hebt. Ik heb mij er een beetje in verdiept en nu is die hoeveelheid nodig wanneer je start, maar afhankelijk van de conditie van je huid kan je dit na een aantal maanden reduceren tot ��n maatlepeltje per dag als onderhoud. Ik kan het iedereen aanraden om uit te
proberen. Meer informatie en advies is zeker bij Caroline te vinden.

Via internet ben ik een jaar geleden bij Caroline beland. Ik zocht een professionele schoonheidsspecialiste die voldoende kennis heeft om je ECHT te helpen met een probleemhuid. En die specialist heb ik gevonden. Mijn problemen waren extreme beharing en veel vlekken in mijn gezicht. Caroline denkt met je mee en geeft een totaal advies ( niet alleen waarmee je gezicht te behandelen maar ook supplementen voor je voeding ed). Niet meer elke dag hoeven epileren/harsen/scheren en vlekken wegmoffelen. Heerlijk gewoon...
Oprechte betrokkenheid bij je klanten en de resultaten om het te bewijzen. Dat komt niet vaak meer voor. Het mag duidelijk zijn: Ik ben meer dan tevreden!

If this helps even one person ,i will be very happy......basicly i was so depressed thinking people was stareing at my face because of my redness, i stopped going out, if i did i wore make-up,,,i got so paranoid , it was best i stayed indoors ...this lasted about 2-3 years... sooo a close friend told me about caroline ,,so i flew from england to see her......it was the best thing i ever did.....caroline helped with her advice ,clear explainations, basicly caroline gave my life back....i cant thank her enough......SO THANK YOU CAROLINE .... in total i had six treatments ,i flew over as i had a warm feeling as soon as i met caroline...i smile when im there and smile when i leave......so please dont suffer years like i did.....ty and ty if you read my story .x

Sinds ik een paar keer microdermabrasie heb gehad kan ik weer lippenstift dragen zonder dat die in de rimpeltjes boven mijn lip loopt. Want die zijn er niet meer! Mijn huid reageert goed op de twee behandelingen en ziet er jonger en frisser uit; een uitgeruste look. Rimpels verdwijnen of worden kleiner, fijne lijntjes die er mogen zijn. Dat geeft me zelfvertrouwen. Ook met 48 jaar kun je er goed uitzien. Caroline heeft kennis van zaken en kijkt wat geschikt is voor je huid. Mijn gezicht is bij haar in vertrouwde handen en ze praat je niets aan.
Na de microdermabrasie en dermashaper kan ik gewoon weer aan het werk.

Al meer dan een jaar bezoek ik de salon van Caroline naar volle tevredenheid! In het begin had ik erg last van een onzuivere geirriteerde huid. Dankzij haar reinigingsbehandelingen en bij behorende producten van dr.Murad is mijn huid steeds meer in balans gekomen. Heb je net als ik last van een gevoelige huid, wees dan niet bang om je over te geven aan de handen van Caroline.

I am very happy with the results of the IPL.
After 6 sessions my bikini line is perfect and the few hairs left in
my armpits has been transformed in a light down.
Nowdays I don't have to shave every week or wax every 3 weeks.
My skin is soft and perfect at any time.
No more worries if I have to wear a sleeveless dress or top.
On the other hand, the relation quality/price is excellent. Caroline
not only offer the best rate I found in the market in Den Haag but
also a great service and professionalism.
I hightly recomend BeauDermo
Professional treatment with good results.

Al enige tijd ben ik een vaste klant van Beaudernmo voor IPL behandelingen.
Tevens heeft zij mij behandeld voor pigmentatie met net zo veel zorg en
aandacht die ik van haar gewend ben. Caroline, het is duidelijk te zien dat
de tevredenheid van de klant voor jou voorop staat. Jij ben een
perfectionist, professioneel en ik kom graag keer op keer bij jou terug.
Jouw nauwkeurige aanpak zorgt er voor dat ik als klant iedere keer met een
glimlach jouw salon verlaat. Het is eveneens prettig om te zien hoeveel jij
van jouw werk geniet! En het feit dat jij een salon thuis hebt cr�eert een
persoonlijke sfeer, zodat ik als klant op mijn gemak gesteld word.
Goed resutaat, goede prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijk geholpen en een goed advies.

Admin login